Zoekresultaten

Specification
Materiaal
Leeftijd
Taal
Uitgever
Onderwerpen
Auteur
Uitvoerder
Recensie
Uitgegeven tussen

14 Resultaten

Sorteren op
Boek

Nooit meer slachten : hoe kweekvlees ons bord en de wereld zal veranderen

Paul Shapiro (Auteur), Yuval Noah Harari (Inleider)

Overzicht van de actuele stand van zaken betreffende de productie van kunstvlees als vervanging voor vlees van dieren als voedingsmiddel.

Boek

Veilig voedsel

Andrea Claire Harte Smith (Auteur)

Vraagstukken over veilig en gezond voedsel komen in korte hoofdstukken met veel kleurenfoto's aan de orde. Daarbij wordt o.a. aandacht besteed aan productiedieren, hongersnood, dierziekten en genetisch gemodificeerd voedsel. Vanaf ca. 12 jaar.

Boek

Genetisch gemanipuleerd voedsel

Nigel Hawkes (Auteur)

Aan de hand van veel gekleurde tekeningen en korte teksten wordt verteld wat er aan voedsel veranderd kan worden en wat voor gevolgen dit heeft voor het milieu. Vanaf ca. 11 jaar.

Uitgever

Corona (2001)

Taal
Doelgroep
Niet beschikbaar
Boek

Hamburgers in het paradijs : voedsel in tijden van schaarste en overvloed

Louise O. Fresco (Auteur)

Analyse van onze omgang met voedsel en landbouw in tijden van schaarste en overvloed

Uitgever

Prometheus (2013)

Taal
Doelgroep
Beschikbaar