Boek De voedselfuik : waarom eten we zo ongezond... en kunnen we daar niet mee stoppen? Chris van Tulleken
Boek Ode aan de E-nummers : waarom E-nummers, kant-en-klaar-maaltijden en conserveermiddelen ons leven beter maken Rosanne Hertzberger
Boek De mens is een plofkip : hoe de voedingsindustrie ons ziek maakt Teun van de Keuken (Auteur) Bespreking van de maatschappelijke gevolgen van onverantwoordelijke voedselproductie en -marketing door de voedselindustrie, met een perspectief op een gezondere toekomst. Uitgever Thomas Rap (2024) Taal Nederlands Onderwerp Voedingsindustrie, Gezondheid en voeding, Additieven ; voeding Doelgroep Volwassenen Uitgeleend Vind exemplaar Boek De voedselfuik : waarom eten we zo ongezond... en kunnen we daar niet mee stoppen? Chris van Tulleken (Auteur) Beschrijving van de negatieve effecten van ultrabewerkt voedsel op de gezondheid en de planeet. Uitgever Ambo|Anthos (© 2023) Taal Nederlands Onderwerp Emoties en voeding, Additieven ; voeding, Gezondheid en voeding, Marketing ; voedingsindustrie Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Ode aan de E-nummers : waarom E-nummers, kant-en-klaar-maaltijden en conserveermiddelen ons leven beter maken Rosanne Hertzberger (Auteur) Uitgever Ambo|Anthos (2017) Taal Nederlands Onderwerp Additieven ; voeding Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar