Zoekresultaten

Specification
Materiaal
Leeftijd
Fictie of Non-fictie
Taal
Uitgever
Onderwerpen
Auteur
Recensie
Uitgegeven tussen

Je bent aan het zoeken in alle Vlaamse bibliotheken

51 Resultaten

Sorteren op
Extern
Boek
Boek

Het Zuivelmuseum. Een beknopte gids

Extern
Boek
Boek

Waarom kazen verbazen?

Hannah Pector (Auteur), Michaël Pector (Auteur)

Extern
Boek
Extern
Boek
Boek

Melk, voedzaam van nature : de wetenschap achter de voedings- en gezondheidsvoordelen van melk en melkproducten

Extern
Boek
Boek

Vrijwaar u van namaaksels ! : de Belgische zuivel in de voorbije twee eeuwen

Eddie Niesten (Auteur), Jan Raymaekers (Auteur), Yves Segers (Auteur)

Boek

Melk : een 10.000-jarige haat-liefdeverhouding

Mark Kurlansky (Auteur)

Beschrijving van de geschiedenis van melk en andere zuivelproducten.

Uitgever

Spectrum (2019)

Taal
Doelgroep
Beschikbaar
Extern
Boek
Boek

Milk! : a 10 000 year food fracas

Mark Kurlansky (Auteur)

Extern
Artikel uit tijdschrift
Artikel uit tijdschrift

Biomelk voor grote jongens

Michiel Slütter (Auteur)

Arhus
Uitgever
Taal
Doelgroep
Beschikbaar
Extern
Boek

Alles van melk : geschiedenis van de Nederlandse zuivelindustrie

Pim Reinders (Auteur), Aad Vernooij (Auteur)

Historisch overzicht vanaf omstreeks 1870.

Extern
Boek

Economie & melken : praktijkgids voor een winstgevend melkveebedrijf

Niels Achten (Auteur), Jan Hulsen (Auteur)

Extern
Boek
Boek

Vrijwaar u van namaaksels! : de Belgische zuivel in de voorbije twee eeuwen

Yves Segers (Auteur), Eddie Niesten (Auteur)

Extern
Boek
Boek

Vrijwaar u van namaaksels ! : de Belgische zuivel in de voorbije twee eeuwen

Eddie Niesten (Auteur), Jan Raymaekers (Auteur), Yves Segers (Auteur)

Beschikbaar in onderstaande bibliotheken