Boek Levensmiddelenhygiëne G.Ph.M. Becht (Auteur), G.J. Ridderbos (Auteur) Uitgever De Tijdstroom (1996) Taal Nederlands Onderwerp Voedingsmiddelen ; microbiologie Doelgroep Volwassenen Magazijn Vind exemplaar Boek Een strijd tegen micro-organismen : hoe pakken we dat aan ? William Sommer (Auteur) Informatie over de bestrijding van micro-organismen bij voedselbereiding. Uitgever Samsom (1999) Taal Nederlands Onderwerp Voedingsmiddelen ; microbiologie Doelgroep Volwassenen Magazijn Vind exemplaar Extern Boek Levensmiddelenhygiëne G.J. Ridderbos (Auteur) Uitgever Elsevier Gezondheidszorg (2006) Taal Nederlands Onderwerp Voedingsmiddelen ; microbiologie Doelgroep Volwassenen Bekijk beschikbaarheid in andere bibliotheken Exemplaar laten brengen Extern Boek Inleiding tot de levensmiddelenhygiëne : achtergronden en feiten L.J.A. Lipman (Redacteur), Ad Ruiter (Redacteur) Uitgever Bohn Stafleu Van Loghum (2016) Taal Nederlands Onderwerp Voedingsmiddelen ; microbiologie Doelgroep Volwassenen Bekijk beschikbaarheid in andere bibliotheken Exemplaar laten brengen Artikel uit tijdschrift De giftige dis Wim Daems (Auteur) Taal Nederlands Onderwerp Bacteriën, Voedingsmiddelen ; microbiologie, Voedselvergiftiging Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar