Boek De voedselfuik : waarom eten we zo ongezond... en kunnen we daar niet mee stoppen? Chris van Tulleken (Auteur) Beschrijving van de negatieve effecten van ultrabewerkt voedsel op de gezondheid en de planeet. Uitgever Ambo|Anthos (© 2023) Taal Nederlands Onderwerp Emoties en voeding, Additieven ; voeding, Gezondheid en voeding, Marketing ; voedingsindustrie Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Zout suiker vet : hoe de voedselindustrie ons in zijn greep houdt Michael Moss (Auteur) Kritische beschouwing over de praktijken van de hedendaagse voedingsindustrie om de consumenten ongezond voedsel op te dringen. Uitgever Carrera (2013) Taal Nederlands Onderwerp Voedingsindustrie, Additieven ; voeding, Gezondheid en voeding, Marketing ; voedingsindustrie Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Extern Boek Salt, sugar, fat : how the food giants hooked us Michael Moss (Auteur) Uitgever Random House (2013) Taal Engels Onderwerp Voedingsindustrie, Additieven ; voeding, Gezondheid en voeding, Marketing ; voedingsindustrie Doelgroep Volwassenen Bekijk beschikbaarheid in andere bibliotheken Exemplaar laten brengen Extern Boek Utra-processed people Chris van Tulleken (Auteur) Uitgever Cornerstone Press (2023) Taal Engels Onderwerp Emoties en voeding, Additieven ; voeding, Gezondheid en voeding, Marketing ; voedingsindustrie Doelgroep Volwassenen Bekijk beschikbaarheid in andere bibliotheken Exemplaar laten brengen Extern Daisy De voedselfuik : waarom eten we zo ongezond... en kunnen we daar niet mee stoppen? Chris van Tulleken (Auteur), Michel Ilsen (Verteller) Beschrijving van de negatieve effecten van ultrabewerkt voedsel op de gezondheid en de planeet. Genre Luisterboeken Uitgever Luisterpunt (2023) Taal Nederlands Onderwerp Emoties en voeding, Additieven ; voeding, Gezondheid en voeding, Marketing ; voedingsindustrie Doelgroep Volwassenen Bekijk beschikbaarheid in andere bibliotheken Exemplaar laten brengen Extern Braille De voedselfuik : waarom eten we zo ongezond... en kunnen we daar niet mee stoppen? Chris van Tulleken (Auteur) Beschrijving van de negatieve effecten van ultrabewerkt voedsel op de gezondheid en de planeet. Uitgever Luisterpunt (2023) Taal Nederlands Onderwerp Emoties en voeding, Additieven ; voeding, Gezondheid en voeding, Marketing ; voedingsindustrie Doelgroep Volwassenen Bekijk beschikbaarheid in andere bibliotheken Exemplaar laten brengen