Zoekresultaten

Specification
Materiaal
Taal
Uitgever
Onderwerpen
Auteur
Inlezer
Recensie
Genre
Uitgegeven tussen

Je bent aan het zoeken in alle Vlaamse bibliotheken

6 Resultaten

Sorteren op
Boek

De voedselfuik : waarom eten we zo ongezond... en kunnen we daar niet mee stoppen?

Chris van Tulleken (Auteur)

Beschrijving van de negatieve effecten van ultrabewerkt voedsel op de gezondheid en de planeet.

Boek

Zout suiker vet : hoe de voedselindustrie ons in zijn greep houdt

Michael Moss (Auteur)

Kritische beschouwing over de praktijken van de hedendaagse voedingsindustrie om de consumenten ongezond voedsel op te dringen.

Extern
Daisy

De voedselfuik : waarom eten we zo ongezond... en kunnen we daar niet mee stoppen?

Chris van Tulleken (Auteur), Michel Ilsen (Verteller)

Beschrijving van de negatieve effecten van ultrabewerkt voedsel op de gezondheid en de planeet.

Extern
Braille

De voedselfuik : waarom eten we zo ongezond... en kunnen we daar niet mee stoppen?

Chris van Tulleken (Auteur)

Beschrijving van de negatieve effecten van ultrabewerkt voedsel op de gezondheid en de planeet.

Beschikbaar in onderstaande bibliotheken