Boek Sous-vide koken thuis : vacuümgaren voor maximaal smaakbehoud Steven Sanders (Auteur), Sabrina Crijns (Auteur), Frank Croes (Fotograaf) Recepten te bereiden met een sous vide-toestel waarbij voedsel vacuüm gegaard wordt in een waterbad Uitgever Manteau (2024) Taal Nederlands Onderwerp Vacuümtechniek (koken) Doelgroep Volwassenen Boek Sous-vide : 85 recepten voor de thuiskok Bas Robben (Auteur) Recepten te bereiden met een sous vide-toestel waarbij voedsel vacuüm gegaard wordt in een waterbad. Uitgever Good Cook (2022) Taal Nederlands Onderwerp Gerechten, Vacuümtechniek (koken) Doelgroep Volwassenen Boek Sous vide : gevacumeerd koken onder druk Thomas Keller (Auteur), Jonathan Benno (Auteur), Corey Lee (Auteur), Sebastien Rouxel (Auteur), Susie Heller (Medewerker), Michael Ruhlman (Medewerker), Amy Vogler (Medewerker), Deborah Jones (Fotograaf) Uitgever Karakter Uitgevers B.V (copyright 2017) Taal Nederlands Onderwerp Vacuümtechniek (koken) Doelgroep Volwassenen Boek Sous vide 2022 : heerlijke recepten voor beginners Isa Kuiper (Auteur) Uitgever Kuiper ([2022?]) Taal Nederlands Onderwerp Vacuümtechniek (koken) Doelgroep Volwassenen Boek Vacuümgaren en nieuwe technieken in de gastronomie Felix Alen (Auteur) Uitgever Boek (1992) Taal Nederlands Onderwerp Vacuümtechniek (koken) Doelgroep Volwassenen Boek Vacuüm Frans Van Meeuwen (Auteur) Uitgever Van Meeuwen (2006) Taal Nederlands Onderwerp Vacuümtechniek (koken) Doelgroep Volwassenen Boek Het sous-vide kookboek : eenvoudig en lekker koken op een nieuwe manier Jo McAuley (Auteur) Uitgever Veltman Uitgevers (© 2017) Taal Nederlands Onderwerp Vacuümtechniek (koken), Gerechten Doelgroep Volwassenen Boek Makkelijke gerechten uit de Airfryer : het handige Airfryer-kookboek Saskia Van Weert (Auteur), Karin Varenhout (Fotograaf), Ingrid Berkers (Redacteur) Uitgever Boekscout.nl (© 2016) Taal Nederlands Onderwerp Vacuümtechniek (koken), Gerechten Doelgroep Volwassenen Boek Sous vide : puur genieten : vis, vlees, groenten perfect gegaard Michael Koch (Auteur), Guido Schmelich (Fotograaf) Uitgever Fontaine Uitgevers (© 2019) Taal Nederlands Onderwerp Gerechten, Vacuümtechniek (koken) Doelgroep Volwassenen Daisy Sous-vide : 85 recepten voor de thuiskok Bas Robben (Auteur) Recepten te bereiden met een sous vide-toestel waarbij voedsel vacuüm gegaard wordt in een waterbad. Genre Luisterboeken Uitgever Luisterpunt (2019) Taal Nederlands Onderwerp Gerechten, Vacuümtechniek (koken) Doelgroep Volwassenen Boek Sous-vide thuis : toegankelijke recepten voor het sous-vide garen van gerechten Lisa Q. Fetterman (Auteur), Meesha Halm (Medewerker), Scott Peabody (Medewerker), Monica Lo (Fotograaf) Uitgever Xander Uitgevers (2022) Taal Nederlands Onderwerp Vacuümtechniek (koken), Gerechten Doelgroep Volwassenen Boek Sous-vide cuisine, de vacuumrevolutie : technieken en recepten Joan Roca (Auteur), Salvador Brugués (Auteur), Jonnie Boer (Inleider) Uitgever Good Cook (2010) Taal Nederlands Onderwerp Vacuümtechniek (koken), Gerechten Doelgroep Volwassenen Boek Sous vide : het langzaam garen van vacuüm verpakte voedingsmiddelen op een lagere temperatuur Hubertus Tzschirner (Auteur), Thomas Vilgis (Auteur), Daniel Esswein (Fotograaf) Uitgever Veltman (2013) Taal Nederlands Onderwerp Vacuümtechniek (koken), Gerechten Doelgroep Volwassenen Boek Koken in de vaatwasser : smakelijk en goedkoop koken in de afwasmachine Lisa Casali (Auteur) Uitgever Librero (2015) Taal Nederlands Onderwerp Vacuümtechniek (koken), Gerechten Doelgroep Volwassenen Boek Le sous-vide et les technologies actuelles en cuisine François Choain (Auteur), Philippe Noël (Auteur) Uitgever Delagrave (2004) Taal Frans Onderwerp Vacuümtechniek (koken), Vacuümverpakkingen Serie Les mini-maxi Artikel uit tijdschrift Hoge druk voor goede smaak : nieuwe voedselbewaringstechniek opent lekkere perspectieven Wouter Van den Berghe (Auteur) Taal Nederlands Onderwerp Vacuümtechniek (koken) Doelgroep Volwassenen Artikel uit tijdschrift Derde Europese symposium over sous vide Hilde Van Oosten (Auteur) Taal Nederlands Onderwerp Vacuümtechniek (koken) Doelgroep Volwassenen Artikel uit tijdschrift Geperste voeding Luc Vervenne (Auteur) Taal Nederlands Onderwerp Conserveren van voedingsmiddelen, Hogedruktechnologie, Vacuümtechniek (koken) Doelgroep Volwassenen