Boek Van biet tot suiker : J.P. Van Rossum als suikerindustrieel, koopman en organisator A. Hallema (Auteur) Uitgever Schuyt (1948) Taal Nederlands Onderwerp Suikerproductie Serie Mercuur serie Boek De la diffusion et des procédés récents de fabrication du sucre au moyen de l'osmose ou de la séparation Jules Cartuyvels (Auteur), F. Renotte (Auteur), Emile Reboux (Auteur) Uitgever Charles Fonteyn (1884) Taal Frans Onderwerp Suikerproductie Doelgroep Volwassenen Oude druk Sur la fabrication de sucre de betteraves; traduit de l'allemand Frédéric Kodweiss (Auteur), J.S. (Vertaler) Uitgever E.-J. Bailly et Ce (1835) Taal Frans Onderwerp Suikerbieten, Suikerproductie Boek La question sucrière résolue par la science : conférence donnée à la société centrale d'agriculture, le 8 février 1875 A. Proost (Auteur) Uitgever E. Guyot (1875) Taal Frans Onderwerp Suiker ; geschiedenis, Suikerproductie Doelgroep Volwassenen Artikel uit tijdschrift Harde klontjes om te kraken : Europese suiker Tine Danckaers (Auteur) Taal Nederlands Onderwerp Suikerproductie Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Extern Boek The sweet and sour story of sugar : sugar in a globalized world Alejandro Chaskielberg (Fotograaf), James Whitlow Delano (Fotograaf), Carl De Keyzer (Fotograaf) Historische afbeeldingen en fotoreportages over de suikerteelt in verleden en heden, en de invloed daarvan op de mondialisering van de economie. Uitgever Aurora Borealis (2013) Taal Engels Onderwerp Foto's, Suiker ; geschiedenis, Suikerproductie ; ontwikkelingslanden Doelgroep Volwassenen Bekijk beschikbaarheid in andere bibliotheken Exemplaar laten brengen Boek La question du sucre en Europe depuis la guerre mondiale J.A. Pennock (Auteur) Uitgever J.-B. Baillière et Fils (1935) Taal Frans