Zoekresultaten

Specification
Leeftijd
Fictie of Non-fictie
Uitgever
Onderwerpen
Auteur
Recensie
Uitgegeven tussen

Je bent aan het zoeken in alle Vlaamse bibliotheken

18 Resultaten

Sorteren op
Extern
Boek
Boek

Praktijkboek voor het horecabedrijf

Peter Joh.M. Zuidweg (Auteur)

Extern
Boek
Boek

Technologie van de keuken

Extern
Boek

Toeters en bellen aan tafel : duizenden alfabetisch geordende wetenswaardigheden voor aangename ontvangsten

Maximiliaan Winkelhuis (Auteur)

Extern
Boek

Eten en drinken : de lekkerste combinaties

Fiona Beckett (Auteur)

Extern
Boek

Een gastvrije ontvangst : praktische handleiding voor goed gastheerschap in de horeca

Elco Veldkamp (Auteur)

Extern
Boek

Gastvrijheid loont

Madelinde Moesbergen (Auteur), Jeannine Sok (Auteur)

Kennis en ervaringen op het gebied van gastvrijheid, opgedaan in een trainingsproject en gericht op leidinggevenden in de horeca.

Boek
Uitgever

Dewulf (1982)

Taal
Onderwerp
Enkel raadpleegbaar
Extern
Boek

Restaurant- en serveertechnieken

Jef Dewulf (Auteur), Joseph Vercambre (Auteur), Philippe Brengman (Auteur)

Extern
Boek
Extern
Boek
Boek

Garneren en versieren van schotel en tafel

Rudolf-August Oetker (Auteur)

Extern
Boek

Sierlijk schotels schikken : verbluffende buffetten en sierstukjes

Marleen De Naeyer (Auteur), Daniël Leroy (Fotograaf)

Beschikbaar in onderstaande bibliotheken