Extern Boek Praktijkboek voor het horecabedrijf Peter Joh.M. Zuidweg (Auteur) Uitgever De Toorts (1984) Taal Nederlands Onderwerp Horeca, Menukunde, Serveerkunde Doelgroep Volwassenen Bekijk beschikbaarheid in andere bibliotheken Exemplaar laten brengen Extern Boek Technologie van de keuken Uitgever Vereniging der oudleerlingen hotel COOVI ([jaar van uitgave niet vastgesteld]) Taal Nederlands Onderwerp Keukengerei, Koken, Menukunde, Serveerkunde Doelgroep Volwassenen Bekijk beschikbaarheid in andere bibliotheken Exemplaar laten brengen Extern Boek Toeters en bellen aan tafel : duizenden alfabetisch geordende wetenswaardigheden voor aangename ontvangsten Maximiliaan Winkelhuis (Auteur) Uitgever Schuyt (1998) Taal Nederlands Onderwerp Etiquette, Gerechten, Serveerkunde Doelgroep Volwassenen Bekijk beschikbaarheid in andere bibliotheken Exemplaar laten brengen Extern Boek Eten en drinken : de lekkerste combinaties Fiona Beckett (Auteur) Uitgever Het Spectrum (2001) Taal Nederlands Onderwerp Dranken, Eetcultuur, Serveerkunde Doelgroep Volwassenen Bekijk beschikbaarheid in andere bibliotheken Exemplaar laten brengen Extern Boek Een gastvrije ontvangst : praktische handleiding voor goed gastheerschap in de horeca Elco Veldkamp (Auteur) Uitgever Dilemma (2009) Taal Nederlands Onderwerp Gastvrijheid, Serveerkunde Doelgroep Volwassenen Bekijk beschikbaarheid in andere bibliotheken Exemplaar laten brengen Extern Boek Gastvrijheid loont Madelinde Moesbergen (Auteur), Jeannine Sok (Auteur) Kennis en ervaringen op het gebied van gastvrijheid, opgedaan in een trainingsproject en gericht op leidinggevenden in de horeca. Uitgever Gastvrijheidsgilde (2011) Taal Nederlands Onderwerp Gastvrijheid, Horeca, Serveerkunde Doelgroep Volwassenen Bekijk beschikbaarheid in andere bibliotheken Exemplaar laten brengen Boek Serveren, menuleer en wijnadviezen J.E. Bieshaar (Auteur) Uitgever SVH Zoetermeer (1992) Taal Nederlands Onderwerp Serveerkunde, Horeca Serie Leerboekenserie voor het gastheerschap , Restauranttechniek (1) Boek Drankenkennis Karel R.G. Koolhoven (Auteur) Uitgever SVH (1996-1997) Taal Nederlands Onderwerp Dranken, Horeca, Serveerkunde Serie Leermiddelenserie voor het gastheerschap Boek Culinaire etiquette : omgangsvormen aan tafel Horst Hanisch (Auteur) Uitgever Elmar Rijswijk (1997) Taal Nederlands Onderwerp Etiquette Boek Restaurant- en serveertechnieken Joseph Vercambre (Auteur), Philippe Brengman (Auteur), Antoon Vanduffel (Auteur), e.a. () Uitgever Dewulf (1982) Taal Nederlands Onderwerp Horeca, Serveerkunde Enkel raadpleegbaar Vind exemplaar Boek Restaurant- en serveertechnieken Taal Nederlands Onderwerp Restaurants, Serveerkunde Boek Tentoonstelling. De gedekte tafel : vroege en nu : catalogus Anneke L. Pruiksma-Wong-Si-Kwie (Auteur) Uitgever Provinciaal Museum Sterckshof (1964) Taal Nederlands Onderwerp Serveerkunde, Tafelversiering, Eetgerei Extern Boek Restaurant- en serveertechnieken Jef Dewulf (Auteur), Joseph Vercambre (Auteur), Philippe Brengman (Auteur) Uitgever Garant (2003) Taal Nederlands Bekijk beschikbaarheid in andere bibliotheken Exemplaar laten brengen Extern Boek Alcoholvrije dranken, bier, gedistilleerd, sociale hygiëne Karel Koolhoven (Auteur) Uitgever SVH (1996) Taal Nederlands Onderwerp Alcoholische dranken, Alcoholvrije dranken, Bier, Serveerkunde Serie Drankenkennis (2), Leermiddelenserie voor het gastheerschap Doelgroep Volwassenen Bekijk beschikbaarheid in andere bibliotheken Exemplaar laten brengen Extern Boek Garneren en versieren van schotel en tafel Rudolf-August Oetker (Auteur) Uitgever Deltas (1980) Taal Nederlands Onderwerp Garneren ; gerechten, Serveerkunde Doelgroep Volwassenen Bekijk beschikbaarheid in andere bibliotheken Exemplaar laten brengen Extern Boek Sierlijk schotels schikken : verbluffende buffetten en sierstukjes Marleen De Naeyer (Auteur), Daniël Leroy (Fotograaf) Uitgever Lannoo (1999) Taal Nederlands Onderwerp Bloemschikken, Garneren ; gerechten, Serveerkunde Doelgroep Volwassenen Bekijk beschikbaarheid in andere bibliotheken Exemplaar laten brengen Boek Ober krijg ik geen rietje bij mijn oesters : hoe eet ik vreemde gerechten, hoe dek ik mijn tafel perfect, hoe bedien ik mijn gasten Roland Gööck (Auteur) Uitgever Van Goor (1978) Taal Nederlands Onderwerp Etiquette, Gasten ontvangen, Serveerkunde, Tafelversiering Doelgroep Volwassenen Extern Boek Alcoholvrije dranken, bier en gedistilleerd L.G.A. Buziau (Samensteller) Uitgever SVH (1987) Taal Nederlands Onderwerp Alcoholische dranken, Alcoholvrije dranken, Serveerkunde Serie Leermiddelenserie voor het gastheerschap , Drankenkennis (2) Doelgroep Volwassenen Bekijk beschikbaarheid in andere bibliotheken Exemplaar laten brengen