Boek Fermenteren : van kombucha en kefir tot inmaken en zuurdesem : 63 recepten voor een blije buik Fern Green (Auteur), Deirdre Rooney (Fotograaf) Conserveringstechniek waardoor de houdbaarheid, geur, smaak en soms ook het uiterlijk van een product verandert. Toegepast op 63 recepten met groente, fruit en nog veel meer. Uitgever Becht (2023) Taal Nederlands Onderwerp Fermenteren, Kombucha, Kefir Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Waterkefir, melkkefir : lekker, gezond en zo klaar Peter Bauwens (Auteur) Uitgever Deltas (2013) Taal Nederlands Onderwerp Kefir Doelgroep Volwassenen Magazijn Vind exemplaar Boek Kefir & kombucha : meer dan 40 recepten voor gefermenteerde drankjes Sebastian Landaeus (Auteur), Nina Lausecker (Auteur), David Japy (Fotograaf) Uitgever Good Cook (2019) Taal Nederlands Onderwerp Kefir, Kombucha, Fermenteren Doelgroep Volwassenen Uitgeleend Vind exemplaar Extern Boek Kefir & andere gefermenteerde culturen : een stap voor stap gids Lut Bailleul (Auteur) Uitgever ShopMyBook (2015) Taal Nederlands Onderwerp Kefir Doelgroep Volwassenen Bekijk beschikbaarheid in andere bibliotheken Exemplaar laten brengen Extern Boek Waterkefir, melkkefir Peter Bauwens (Auteur) Uitgever Deltas (2007) Taal Nederlands Onderwerp Kefir Bekijk beschikbaarheid in andere bibliotheken Exemplaar laten brengen Extern Boek Homemade yogurt & kefir : 71 recipes for making & using probiotic-rich ferments Gianaclis Caldwell (Auteur) Uitgever Storey Publishing (© 2020) Taal Engels Onderwerp Yoghurt, Kefir Doelgroep Volwassenen Bekijk beschikbaarheid in andere bibliotheken Exemplaar laten brengen E-boek Fermenteren : van kombucha en kefir tot inmaken en zuurdesem : 63 recepten voor een blije buik Fern Green (Auteur), Deirdre Rooney (Fotograaf) Uitgever Gottmer Uitgevers Groep b.v. (2020) Taal Nederlands Onderwerp Fermenteren, Kombucha, Kefir Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Extern Boek Bruis : fermenteer zelf natuurlijk bruisende gezonde en non-alcoholische dranken Barbara Serulus (Auteur), Elise Van Iterson (Auteur) Zelf bruisende, non-alcoholische dranken maken met behulp van een scoby of door wilde gisting. Uitgever BIS publishers (2019) Taal Nederlands Onderwerp Kombucha, Kefir, Alcoholvrije dranken, Fermenteren Doelgroep Volwassenen Bekijk beschikbaarheid in andere bibliotheken Exemplaar laten brengen Boek Zelf dranken fermenteren : van kombucha tot gemberbier : heerlijke drankjes om je gezondheid een boost te geven Felicity Evans (Auteur) Uitgever Deltas (2021) Taal Nederlands Onderwerp Fermenteren, Alcoholvrije dranken, Kombucha, Kefir Serie Lekker & homemade Doelgroep Volwassenen Uitgeleend Vind exemplaar Artikel uit tijdschrift Zelf kefir maken Erik Hermkens (Auteur) Taal Nederlands Onderwerp Kefir Doelgroep Volwassenen Magazijn Vind exemplaar