Zoekresultaten

Specification
Materiaal
Leeftijd
Fictie of Non-fictie
Taal
Uitgever
Onderwerpen
Auteur
Recensie
Uitgegeven tussen

Je bent aan het zoeken in alle Vlaamse bibliotheken

10 Resultaten

Sorteren op
Boek

Fermenteren : van kombucha en kefir tot inmaken en zuurdesem : 63 recepten voor een blije buik

Fern Green (Auteur), Deirdre Rooney (Fotograaf)

Conserveringstechniek waardoor de houdbaarheid, geur, smaak en soms ook het uiterlijk van een product verandert. Toegepast op 63 recepten met groente, fruit en nog veel meer.

Uitgever

Becht (2023)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Beschikbaar
Extern
Boek

Kefir & andere gefermenteerde culturen : een stap voor stap gids

Lut Bailleul (Auteur)

Extern
Boek

Waterkefir, melkkefir

Peter Bauwens (Auteur)

Extern
Boek
Boek

Homemade yogurt & kefir : 71 recipes for making & using probiotic-rich ferments

Gianaclis Caldwell (Auteur)

Extern
Boek

Bruis : fermenteer zelf natuurlijk bruisende gezonde en non-alcoholische dranken

Barbara Serulus (Auteur), Elise Van Iterson (Auteur)

Zelf bruisende, non-alcoholische dranken maken met behulp van een scoby of door wilde gisting.

Artikel uit tijdschrift
Artikel uit tijdschrift

Zelf kefir maken

Erik Hermkens (Auteur)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Magazijn

Beschikbaar in onderstaande bibliotheken