Extern Boek Culinaire encyclopedie C.A.H. Haitsma Mulier-Van Beusekom (Samensteller) Uitgever Elsevier Manteau (1957) Taal Nederlands Onderwerp Gastronomie; encyclopedieën Bekijk beschikbaarheid in andere bibliotheken Exemplaar laten brengen Extern Boek Culinaire encyclopedie Winkler Prins Redactie (Auteur) Uitgever Elsevier (1993) Taal Nederlands Onderwerp Gastronomie; encyclopedieën Doelgroep Volwassenen Bekijk beschikbaarheid in andere bibliotheken Exemplaar laten brengen Extern Boek Dictionnaire de l'Académie des gastronomes Paul-Emile Cadilhac (Redacteur), e.a. () Uitgever Prisma (1962) Taal Frans Onderwerp Gastronomie; encyclopedieën Bekijk beschikbaarheid in andere bibliotheken Exemplaar laten brengen Boek Larousse gastronomique Joël Robuchon (Redacteur) Uitgever Kosmos-Z&K (2006) Taal Nederlands Onderwerp Gastronomie ; encyclopedieën, Gerechten Serie Culinaire boekerij Doelgroep Volwassenen Enkel raadpleegbaar Vind exemplaar Extern Boek Larousse gastronomique Jacques Meerman (Redacteur) Uitgever Kosmos-Z & K (2003) Taal Nederlands Bekijk beschikbaarheid in andere bibliotheken Exemplaar laten brengen Extern Boek Larousse gastronomique Joël Robuchon (Redacteur) Uitgever Kosmos Uitgevers (2015) Taal Nederlands Onderwerp Gastronomie ; encyclopedieën, Gerechten Doelgroep Volwassenen Bekijk beschikbaarheid in andere bibliotheken Exemplaar laten brengen Boek Handboek gastronomie : vademecum met alle vaktermen, voorbereidingen, adressen en warenkennis door vele culinaire experts John Van de Ven (Samensteller) Uitgever Tirion (2001) Taal Nederlands Onderwerp Gastronomie ; encyclopedieën Doelgroep Volwassenen Enkel raadpleegbaar Vind exemplaar Extern Boek De grote Larousse van de gastronomie : encyclopedie van de culinaire wereld, de ingrediënten en de bereidingen Uitgever Zomer en Keuning (1990) Taal Nederlands Onderwerp Gastronomie ; encyclopedieën, Gerechten Serie Culinaire boekerij Doelgroep Volwassenen Bekijk beschikbaarheid in andere bibliotheken Exemplaar laten brengen Extern Boek De grote Larousse van de gastronomie : encyclopedie van de culinaire wereld, de ingrediënten en de bereidingen Uitgever Zomer en Keuning (1996) Taal Nederlands Onderwerp Gastronomie ; encyclopedieën, Gerechten Serie Culinaire boekerij Doelgroep Volwassenen Bekijk beschikbaarheid in andere bibliotheken Exemplaar laten brengen Boek Nouveau Larousse gastronomique Prosper Montagné (Auteur) Uitgever Larousse (1967) Taal Frans Onderwerp Gastronomie ; encyclopedieën, Gerechten Doelgroep Volwassenen Extern Boek De grote Larousse van de gastronomie : encyclopedie van de culinaire wereld, de ingrediënten en de bereidingen Uitgever Zomer en Keuning (1989) Taal Nederlands Onderwerp Gastronomie ; encyclopedieën, Gerechten Serie Culinaire boekerij Doelgroep Volwassenen Bekijk beschikbaarheid in andere bibliotheken Exemplaar laten brengen Extern Boek De grote Kleyn : culinair compendium Onno H. Kleyn (Auteur), Charlotte Kleyn (Auteur), Marly Hendricks (Illustrator) Uitgever Nijgh & Van Ditmar (2016) Taal Nederlands Onderwerp Voedingsleer, Gastronomie ; encyclopedieën, Gerechten Doelgroep Volwassenen Bekijk beschikbaarheid in andere bibliotheken Exemplaar laten brengen Extern Boek Gastrojargon : culinair vakwoordenboek Nederlands-Frans-Engels Rita L. De Sutter (Auteur) Uitgever Vip's (2011) Taal Nederlands Onderwerp Gastronomie; encyclopedieën ; TV Bekijk beschikbaarheid in andere bibliotheken Exemplaar laten brengen