Boek Roger & ik : 48 collega's over de blijvende invloed van Roger Souvereyns Marc Declercq (Auteur), Willem Asaert (Auteur), Kris Jacobs (Fotograaf), Walda Pairon (Voorwoord) Huldebetoon van meer dan 40 chefs en sommeliers aan de keukenchef van Scholteshof te Stevoort (Hasselt). Uitgever Lannoo (2018) Taal Nederlands Onderwerp Souvereyns, Roger, Gerechten Doelgroep Volwassenen Boek Knack kookclub carnet : visgerechten Uitgever uitgever onbekend (jaar van uitgave onbekend) Taal Nederlands Onderwerp Visgerechten Boek Feestmeesters & feestkeukens Jan Maesen (Auteur), Joris Pollers (Fotograaf) Uitgever CODA (1994) Taal Nederlands Onderwerp Gerechten, Restaurants ; Vlaanderen Doelgroep Volwassenen Extern Boek Culinaire herinneringen aan .... Hasselt, de hoofdstad van de smaak Jaak Collen (Auteur), Raymond Rutten (Auteur), Roos Mestdagh (Fotograaf), Lieve Pollet (Inleider) Uitgever BMP (2006) Taal Nederlands Onderwerp Eetcultuur ; Hasselt, Gastronomie ; Hasselt, Gerechten Doelgroep Volwassenen Bekijk beschikbaarheid in andere bibliotheken Exemplaar laten brengen Boek Culinaire herinneringen aan ... Hasselt, de hoofdstad van de smaak Jacques Collen (Auteur), Raymond Rutten (Auteur), Roos Mestdagh (Fotograaf), Lieve Pollet (Inleider) Uitgever BMP (2006) Taal Nederlands Onderwerp Gerechten, Gastronomie ; Hasselt, Eetcultuur ; Hasselt Boek Lekker Hasselt : eerste stad van de smaak Roger Ulburghs (Auteur), Roos Mestdagh (Fotograaf), Herman Reynders (Inleider) Uitgever BMP (2006) Taal Nederlands Onderwerp Restaurants ; Hasselt, Gerechten Boek De smaak van De Keyser : smaakvol dineren en logeren in Hasselt en omgeving Erik Verdonck (Auteur) Uitgever Lannoo (2008) Taal Nederlands Onderwerp Hasselt ; reisgidsen, Restaurants ; Limburg, De smaak van De Keyser Doelgroep Volwassenen Extern Boek Heerlijk Herkenrode : de kruiden van Karel de Grote Dominique Vreven (Auteur) Uitgever Rekad Uitgeverij (2014) Taal Nederlands Onderwerp Gastronomie ; Hasselt, Gerechten met kruiden Doelgroep Volwassenen Bekijk beschikbaarheid in andere bibliotheken Exemplaar laten brengen Boek Kebab met mayonaise : een hedendaagse kijk op traditionele en industriële eetcultuur Véronique Bruninx (Auteur), Kaat Vrancken (Auteur), Patrick Viaene (Redacteur), Kristof Reulens (Redacteur), Katrien Schaerlaekens (Redacteur), Karolien Akkermans (Redacteur), Luc Daelemans (Fotograaf) Uitgever SIWE (2007) Taal Nederlands Onderwerp Gerechten ; Turkije, Volkskarakter ; Vlaanderen, Eetcultuur ; Vlaanderen, Eetcultuur ; migranten ; België Doelgroep Volwassenen Tijdschrift De Lekkerkrant : editie Hasselt Uitgever Haenen & Partners (1984-1993) Taal Nederlands Tijdschrift Feestkoerier Uitgever Limedia (1990) Taal Nederlands Tijdschrift Hasselt : restaurantgids Uitgever Dienst voor Toerisme (1986) Taal Nederlands Tijdschrift Hasselt Lekkere Stad Uitgever Dienst voor Cultuur en Toerisme (1987-1992) Taal Nederlands Boek Reklamebureau Graphics Freddy Wans (Auteur) Uitgever Provinciaal Hoger Handelsinstituut (1985) Taal Nederlands Tijdschrift Look Out : Hasselt Uitgever Media - go (1991-) Taal Nederlands Tijdschrift Koken en bakken in Hasselt Uitgever Stedelijke Culturele Raad (1992-1995) Taal Nederlands Boek Belgische streekgerechten Uitgever Unic (1994) Taal Nederlands Boek Gastronomie in de beide Limburgen Jan Maesen (Auteur), J. Kremers (Auteur), H. Vandermeulen (Auteur), J. Bosch (Auteur), J. Bellen (Auteur) Uitgever Boek (1989) Taal Nederlands Onderwerp Gastronomie ; Limburg, Gastronomie ; Limburg (Nederlandse provincie), Restaurants ; Limburg, Restaurants ; Limburg (Nederlandse provincie) Boek Gastronomie in Vlaanderen : gouden restaurants 1984-1985 Stephan Broeckx (), Jan Bauwens (), Ward Baert (), Pascale Bastin (), Paul De Cloedt () Uitgever BRD (1983) Taal Nederlands Onderwerp Restaurants ; Vlaanderen, Gastronomie ; Vlaanderen Boek L'art de manger en Belgique : trente portraits, trente maisons Leo Moulin (Auteur), Léon Léonard (Auteur), Robert Goffard (), Georges Prade () Uitgever ESCO Books (1979) Taal Frans Onderwerp Gastronomie ; België