Boek Smaken verschillen : eetcultuur in Engeland en Frankrijk vanaf de middeleeuwen tot nu Stephen Mennell (Auteur) Uitgever Bakker (1989) Taal Nederlands Onderwerp Eetcultuur ; Frankrijk ; geschiedenis, Eetcultuur ; Groot-Brittannië ; geschiedenis Doelgroep Volwassenen Magazijn Vind exemplaar Extern Boek "Supper being ended..." : a concert & exhibition on the theme of music, entertainment & feasting at Stationers' Hall 1600-1900 Uitgever Alden Group (2008) Taal Engels Onderwerp Eetcultuur ; Groot-Brittannië ; geschiedenis, Muziek ; Groot-Brittannië ; geschiedenis Doelgroep Volwassenen Bekijk beschikbaarheid in andere bibliotheken Exemplaar laten brengen Extern Boek Aan tafel met Charles Dickens : huiselijke recepten uit de 19de eeuw D.J. Leeuwenhoek (Auteur) Uitgever Uitgeverij Het Zwarte Schaap (© 2019) Taal Nederlands Onderwerp Gerechten ; Groot-Brittannië, Eetcultuur ; Groot-Brittannië ; geschiedenis Doelgroep Volwassenen Bekijk beschikbaarheid in andere bibliotheken Exemplaar laten brengen Boek Food & Cooking in 16th Century Britain : history & recipes Peter Brears (Auteur) Uitgever English Heritage (1985) Taal Engels Onderwerp Eetcultuur ; Groot-Brittannië ; geschiedenis Serie English heritage Boek Food & Cooking in 17th Century Britain : history & recipes Peter Brears (Auteur) Uitgever English Heritage (1985) Taal Engels Onderwerp Eetcultuur ; Groot-Brittannië ; geschiedenis Serie English heritage