Boek Jam, gelei, confituur en meer lekkers van het seizoen Janine Bruinooge (Auteur) Uitgever Forte Uitgevers (© 2017) Taal Nederlands Onderwerp Confituren, Conserveren van voedingsmiddelen Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Extern Boek Cornersmith : seizoensrecepten uit het eetcafé en de inmakerij Alex Elliott-Howery (Auteur), James Grant (Auteur) Uitgever Good Cook ([2020]) Taal Nederlands Onderwerp Gerechten, Confituren, Chutneys, Conserveren van voedingsmiddelen Doelgroep Volwassenen Bekijk beschikbaarheid in andere bibliotheken Exemplaar laten brengen Extern Boek Inmaken : huisgemaakte jam en de lekkerste chutneys voor creatief koken Uitgever Rebo (2002) Taal Nederlands Onderwerp Chutneys, Confituren, Conserveren van voedingsmiddelen Serie Rebo culinair Doelgroep Volwassenen Bekijk beschikbaarheid in andere bibliotheken Exemplaar laten brengen Extern Boek Jams & chutneys Valérie Lhomme (Auteur) Uitgever Good Cook (2011) Taal Nederlands Onderwerp Conserveren van voedingsmiddelen, Confituren, Chutneys Serie Creatief culinair Doelgroep Volwassenen Bekijk beschikbaarheid in andere bibliotheken Exemplaar laten brengen Boek Jam & chutney : meer dan 100 recepten voor jam, chutney & ingemaakte groenten Uitgever Veltman (2011) Taal Nederlands Onderwerp Confituren, Chutneys, Conserveren van voedingsmiddelen Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Extern Boek Jams, chutneys & tafelzuur : de kunst van het zelf inmaken Gloria Nicol (Auteur) Uitgever Good Cook (2011) Taal Nederlands Onderwerp Conserveren van voedingsmiddelen, Confituren Doelgroep Volwassenen Bekijk beschikbaarheid in andere bibliotheken Exemplaar laten brengen Extern Boek Jam & zuur : 100 recepten voor het zelf inmaken van groente en fruit Philippine Van der Goes (Auteur) Uitgever Carrera Culinair (© 2016) Taal Nederlands Onderwerp Conserveren van voedingsmiddelen, Confituren Doelgroep Volwassenen Bekijk beschikbaarheid in andere bibliotheken Exemplaar laten brengen Extern Boek Inmaken : huisgemaakte jam en de lekkerste chutneys voor creatief koken INMAKEN (Auteur), red.Renate Hagenouw () Uitgever Rebo (2002) Taal Nederlands Doelgroep Volwassenen Bekijk beschikbaarheid in andere bibliotheken Exemplaar laten brengen