Extern Boek Voedingsleer en hygiëne M.E. Klaassen (Auteur), L.A. Koegler (Auteur), W.J.C.M. Rops (Auteur) Uitgever SVH (1996) Taal Nederlands Onderwerp Hygiëne, Voedingsleer Serie SVH leermiddelenserie voor koks in opleiding Doelgroep Volwassenen Bekijk beschikbaarheid in andere bibliotheken Exemplaar laten brengen Extern Boek Basisrecepturen L.A. Koegler (Auteur), H.M.G. Sorée (Auteur) Uitgever SVH (1996) Taal Nederlands Onderwerp Koken Serie SVH leermiddelenserie voor koks in opleiding Doelgroep Volwassenen Bekijk beschikbaarheid in andere bibliotheken Exemplaar laten brengen Extern Boek Keukenorganisatie en -apparatuur W.J.Th. Goris (Auteur), F.J. Kamphuis (Auteur), P.J. Van Horssen (Auteur) Uitgever SVH (1996) Taal Nederlands Onderwerp Keukengerei ; horeca, Keukens ; horeca Serie SVH leermiddelenserie voor koks in opleiding Doelgroep Volwassenen Bekijk beschikbaarheid in andere bibliotheken Exemplaar laten brengen Extern Boek Keukentechniek R.G. Ameling (Auteur), J.M.L. Degens (Auteur), J.Chr.J. Van Elswijk (Auteur) Uitgever SVH (1996) Taal Nederlands Onderwerp Koken, Management ; horeca Serie SVH leermiddelenserie voor koks in opleiding Doelgroep Volwassenen Bekijk beschikbaarheid in andere bibliotheken Exemplaar laten brengen Extern Boek Warenkennis A.B. Cramwinckel (Auteur), J.Chr.J. Van Elswijk (Auteur), H. Van Hees (Auteur) Uitgever SVH (1999) Taal Nederlands Onderwerp Warenkennis, Voedingsleer, Voedingsmiddelen Serie SVH leermiddelenserie voor koks in opleiding Doelgroep Volwassenen Bekijk beschikbaarheid in andere bibliotheken Exemplaar laten brengen