Boek De Aardbei Academie voor de Streekgebonden Gastronomie (Samensteller) De Academie voor Streekgebonden Gastronomie (ASG) ijvert voor het behoud van streekgerechten, door middel van publicaties en activiteiten. Lijst van streekgerechten, en lijst van museums die iets doen rond voeding. Uitgever Academie voor de Streekgebonden Gastronomie (1992) Taal Meertalig Onderwerp Aardbeien, Gerechten ; Vlaanderen, Gerechten met aardbeien Serie Academie voor de Streekgebonden Gastronomie Doelgroep Volwassenen Boek Zuring beschreven Rumex Nostra Paul Van den Bon (Auteur) Uitgever Lambin (1990) Taal Nederlands Serie Academie voor de Streekgebonden Gastronomie (1990) Boek De aardbei Jacques Collen (Redacteur), Marc Declerq (Redacteur), An Driessen (Redacteur) Uitgever Lambin (1992) Taal Nederlands Onderwerp Gastronomie Serie Academie voor de Streekgebonden Gastronomie (1992) Boek Koning van Kokanje : vertelsels, feiten en verhalen uit de wondere keuken van onze rijke taal Uitgever ASG (2008) Taal Nederlands Onderwerp Gastronomie Serie Academie voor de Streekgebonden Gastronomie (1992) Boek Van boerenteen en groene naaldboon tot sojascheut Herman Vandommele (Auteur) Uitgever Academie voor de Streekgebonden Gastronomie V.Z.W. (2005) Taal Nederlands Onderwerp Voeding Serie Academie voor de Streekgebonden Gastronomie (2005- 1) Boek Koken met kennis Jacques Collen (Auteur) Uitgever Academie voor de Streekgebonden Gastronomie V.Z.W. (2005) Taal Nederlands Onderwerp Voeding Serie Academie voor de Streekgebonden Gastronomie (2005- 2) Boek Op vlaamse wijze Jacques Collen (Auteur) Uitgever Academie voor de Streekgebonden Gastronomie V.Z.W. (2006) Taal Nederlands Onderwerp Voeding Serie Academie voor de Streekgebonden Gastronomie (2006- 1) Boek Vlaamse stoofkarbonaden Danny Crauwels (Auteur), Natasja Schouterden (Auteur) Uitgever Academie voor de Streekgebonden Gastronomie V.Z.W. (2006) Taal Nederlands Onderwerp Voeding Serie Academie voor de Streekgebonden Gastronomie (2006- 2) Boek Marsepein Danny Crauwels (Auteur), Liesbeth Inghelram (Auteur) Uitgever Academie voor de Streekgebonden Gastronomie V.Z.W. (2007) Taal Nederlands Onderwerp Voeding Serie Academie voor de Streekgebonden Gastronomie (2007- 1) Boek Stroop, een parel van ons culinair erfgoed Jacques Collen (Auteur) Uitgever Academie voor de Streekgebonden Gastronomie V.Z.W. (2007) Taal Nederlands Onderwerp Voeding Serie Academie voor de Streekgebonden Gastronomie (2007- 2) Boek Terroir Peter Grypdonck (Auteur) Uitgever Academie voor de Streekgebonden Gastronomie V.Z.W. (2014) Taal Nederlands Onderwerp Voeding Serie Academie voor de Streekgebonden Gastronomie (3- 4)