Extern Boek Sushi en sashimi : recepten, bereidingstechnieken, ingrediënten Yasuko Fukuoka (Auteur) Uitgever Veltman (2002) Taal Nederlands Onderwerp Gerechten ; Japan Doelgroep Volwassenen Bekijk beschikbaarheid in andere bibliotheken Exemplaar laten brengen Extern Boek De verse Japanse keuken Yasuko Fukuoka (Auteur) Uitgever Veltman (2008) Taal Nederlands Onderwerp Gerechten ; Japan Doelgroep Volwassenen Bekijk beschikbaarheid in andere bibliotheken Exemplaar laten brengen Boek Sushi en sashimi : recepten, bereidingstechnieken, ingrediënten Yasuko Fukuoka () Algemene inleiding gevold door recepten voor het maken van sushi en daarna voor sashimi. Bij elk gerecht een kleurenfoto. Uitgever Veltman Uitgevers (2008) Taal Nederlands Onderwerp Gerechten ; Japan Boek Sushi en sashimi : recepten, bereidingstechnieken, ingrediënten Yasuko Fukuoka (Auteur) Uitgever Veltman (2005) Taal Nederlands Onderwerp Gerechten ; Japan Extern Boek De Japanse keuken : tradities, technieken, ingrediënten, recepten Emi Kazuko (Auteur), Yasuko Fukuoka (Andere) Uitgever Veltman Uitgevers (2022) Taal Nederlands Onderwerp Gerechten ; Japan Doelgroep Volwassenen Bekijk beschikbaarheid in andere bibliotheken Exemplaar laten brengen