Zoekresultaten

Specification
Materiaal
Uitgever
Onderwerpen
Auteur
Uitvoerder
Recensie
Uitgegeven tussen

12 Resultaten

Sorteren op
Uitgever

Lannoo (2013)

Taal
Doelgroep
Beschikbaar
Uitgever

Pelckmans (2022)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Groenten fermenteren : van seizoen tot seizoen

Sam Dewilde (Auteur), Leentje Speybroeck (Auteur), Emelie Heller (Auteur), Wout Hendrickx (Fotograaf), Elsbeth Neyens (Fotograaf)

Methoden om groenten te fermenteren en recepten waarin deze gebruikt kunnen worden.

Uitgever

Velt (2021)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Loïc voor de vrienden

Loïc Van Impe (Auteur), Wout Hendrickx (Fotograaf)

Recepten van de Belgische televisiekok voor uiteenlopende gezelschappen en gelegenheden, van een intieme tête-à-tête tot een uitgebreide familiebarbecue. Met kleurenfoto’s.

Uitgever

Lannoo (2022)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Easy Iceland : lekkere, lichte en vooral easy recepten, geïnspireerd door de IJslandse keuken

Dagný Rós Ásmundsdóttir (Auteur), Wout Hendrickx (Fotograaf)

IJslands receptenboek voor verschillende gelegenheden en alle momenten van de dag.

Uitgever
Taal
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Kook het seizoen

Leentje Speybroeck (Auteur), Emelie Heller (Medewerker), Nadia Tahon (Medewerker), Francois De Heel (Fotograaf), Wout Hendrickx (Fotograaf)

Recepten met ecologisch verantwoord voedsel en seizoensgebonden producten waarbij rekening is gehouden met het vermijden van verpakkingen, het eten van minder vlees en een eerlijke beloning voor de producent.

Uitgever

Velt (2018)

Taal
Doelgroep
Uitgeleend
Uitgever

Pelckmans (2022)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Uitgeleend