Zoekresultaten

Specification
Uitgever
Onderwerpen
Auteur
Uitgegeven tussen

Je bent aan het zoeken in alle Vlaamse bibliotheken

3 Resultaten

Sorteren op
Extern
Boek

Sous vide : het langzaam garen van vacuüm verpakte voedingsmiddelen op een lagere temperatuur

Hubertus Tzschirner (Auteur), Thomas Vilgis (Auteur), Daniel Esswein (Fotograaf)

Extern
Boek

Puur! : een nieuwe kijk op de bereiding van rauwe groente, vlees en vis

Hubertus Tzschirner (Auteur), Thomas Vilgis (Auteur), Daniel Esswein (Fotograaf)

Extern
Boek

De ultieme burgerbijbel

Hubertus Tzschirner (Auteur), Nicolas Lecloux (Auteur), Thomas Vilgis (Auteur), Nils Jorra (Auteur), Florian Knecht (Auteur), Daniel Esswein (Fotograaf)

Praktische gids voor het maken van bijzondere burgers, met recepten voor buns, patty's, sauzen en bijgerechten. Met kleurenfoto’s.

Beschikbaar in onderstaande bibliotheken