Extern Boek Sous vide : het langzaam garen van vacuüm verpakte voedingsmiddelen op een lagere temperatuur Hubertus Tzschirner (Auteur), Thomas Vilgis (Auteur), Daniel Esswein (Fotograaf) Uitgever Veltman (2013) Taal Nederlands Onderwerp Vacuümtechniek (koken), Gerechten Doelgroep Volwassenen Bekijk beschikbaarheid in andere bibliotheken Exemplaar laten brengen Extern Boek Puur! : een nieuwe kijk op de bereiding van rauwe groente, vlees en vis Hubertus Tzschirner (Auteur), Thomas Vilgis (Auteur), Daniel Esswein (Fotograaf) Uitgever Veltman (2015) Taal Nederlands Onderwerp Groentegerechten, Vleesgerechten, Visgerechten, Gerechten met schaal- en schelpdieren, Rauwkost Doelgroep Volwassenen Bekijk beschikbaarheid in andere bibliotheken Exemplaar laten brengen Extern Boek De ultieme burgerbijbel Hubertus Tzschirner (Auteur), Nicolas Lecloux (Auteur), Thomas Vilgis (Auteur), Nils Jorra (Auteur), Florian Knecht (Auteur), Daniel Esswein (Fotograaf) Praktische gids voor het maken van bijzondere burgers, met recepten voor buns, patty's, sauzen en bijgerechten. Met kleurenfoto’s. Uitgever Deltas (2024) Taal Nederlands Onderwerp Hamburgers Doelgroep Volwassenen Bekijk beschikbaarheid in andere bibliotheken Exemplaar laten brengen