Boek Basiskookboek bij voedselallergie en -intolerantie : meer dan 1000 recepten zonder koemelk, lactose, kippenei, gluten, pinda's, noten, additieven, cacao, suiker (sacharose), citrus, soja, vis, schaal- en schelpdieren, aardappelen en maïs Ineke Van Berkel (Auteur), Tanja Van der Horst (Auteur) Uitgever Van Dishoeck (2008) Taal Nederlands Onderwerp Dieetgerechten ; voedselallergieën Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Extern Boek Basiskookboek bij voedselallergie en -intolerantie : meer dan 1000 recepten zonder koemelk, lactose, kippeëi, gluten, pinda's, noten, additieven, cacao, saccharose (suiker), citrusfruit, soja, vis, schaal- en schelpdieren, aardappelen en maïs Ineke Van Berkel (Auteur), Merian Daams (Auteur), Tanja Van der Horst (Auteur) Uitgever Van Reemst (1998) Taal Nederlands Onderwerp Dieetgerechten ; voedselallergieën Doelgroep Volwassenen Bekijk beschikbaarheid in andere bibliotheken Exemplaar laten brengen Boek Basiskookboek bij voedselallergie en -intollerantie : meer dan 1000 recepten zonder koemelk, lactose, kippenei, gluten, pinda's, noten, additieven, cacao, suiker (saccharose), citrus, soja, vis, schaal- en schelpdieren, aardappelen en mais Ineke van Berkel-pistorius (Auteur), Tanja de Hoogh-van der Horst () Uitgever Van Dishoeck (1995) Taal Nederlands Onderwerp Voedselallergieën