Zoekresultaten

Specification
Leeftijd
Taal
Uitgever
Onderwerpen
Auteur
Recensie
Uitgegeven tussen

Je bent aan het zoeken in alle Vlaamse bibliotheken

12 Resultaten

Sorteren op
Extern
Boek

Zeesterren : noordzeevis voor gourmets

Karel Puype (Auteur), Norbert Maes (Fotograaf), Stephane Verheye (Fotograaf)

Vijf chefs van toprestaurants aan de Belgische kust worden gei͏̈nterviewd over zeevis; met recepten.

Extern
Boek

Yamazato : kaiseki recepten : geheimen van de Japanse keuken

Akira Oshima (Auteur), Katarzyna Cwiertka (Auteur), Stephane Verheye (Fotograaf)

Extern
Boek

Koken tussen zee en polder

Danny Horseele (Auteur), Philippe Nuyens (Auteur), Filip Verheyden (Auteur), Stephane Verheye (Fotograaf)

Extern
Boek

Sazanka : verfijnde teppanyakigerechten

Rodney Bolt (Auteur), Masashi Nonaka (Auteur), Kasia Cwiertka (Auteur), Stephane Verheye (Fotograaf), Olivier Chenoix (Fotograaf)

Extern
Boek

Restaurant Ciel Bleu : eigenzinnige Franse keuken

Onno Kokmeijer (Auteur), Jurriaan Geldermans (Auteur), Arjan Speelman (Auteur), Stephane Verheye (Fotograaf)

Extern
Boek

Monumenten van de Italiaanse wijn

Karel Puype (Auteur), Antonio Etneo (Auteur), Philippe Degryse (Redacteur), Jaak Van Damme (Fotograaf), Stephane Verheye (Fotograaf), Frank Gielen (Fotograaf)

Extern
Boek

Zeesterren : noordzeevis voor gourmets

Sonja Van de Rhoer (Auteur), Christien Absil (Medewerker), Esther Luiten (Medewerker), Olivier Chenoix (Fotograaf), Stephane Verheye (Fotograaf)

Interviews met vijf chefs van toprestaurants aan de Nederlandse Noordzeekust over zeevis; met recepten.

Beschikbaar in onderstaande bibliotheken