Zoekresultaten

Specification
Materiaal
Fictie of Non-fictie
Uitgever
Onderwerpen
Auteur
Recensie
Genre
Uitgegeven tussen

Je bent aan het zoeken in alle Vlaamse bibliotheken

14 Resultaten

Sorteren op
Boek

Een uitgekookte zaak : een culiroman

Peter Klosse (Auteur)

Als de directeur van een onderzoeksinstituut voor voedseladditieven onder verdachte omstandigheden sterft, komt een Amerikaanse studente samen met haar professor in actie.

Genre
Uitgever
Taal
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Het proefboek : de essentie van smaak

Peter Klosse (Auteur)

Het leren herkennen en benoemen van smaken aan de hand van een betrouwbaar classificatiesysteem waardoor goede recepturen en uitgebalanceerde spijs-wijncombinaties kunnen worden gemaakt.

Uitgever

Kosmos (2011)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Beschikbaar
Extern
Boek
Boek

Aan de slag met wijn

Peter Klosse (Auteur)

Extern
Boek

Wildbijbel : werken met wild

Peter Klosse (Auteur), Tijs Koelemeijer (Illustrator), Saskia Lelieveld (Fotograaf)

Extern
Boek
Boek

Wildgerechten : bijzondere recepten uit de keuken van een toprestaurant

Peter Klosse (Auteur), Theus De Kok (Auteur)

Extern
Extern
Boek

Smaakstijlen : de nieuwste visie op het combineren van wijnen en gerechten

Peter Klosse (Auteur), Theus De Kok (Andere)

Extern
Boek

De Echoput : 80 wild-en paddestoelengerechten : uit de keuken van een bijzonder restaurant

Peter Klosse (Auteur), Theus De Kok (Auteur)

Extern
Boek

Chef & sommelier : kijken in de keuken bij de top van de gastronomie : wat is het geheim van een goede combinatie?, wanneer en waarom is een combinatie mooi?

Peter Klosse (Auteur), Jan Bartelsman (Fotograaf)

Extern
Boek

De chef en de wijn : 26 fascinerende restaurants in Nederland en Vlaanderen : 52 wijn-spijscombinaties uitgewerkt en toegelicht : Chardonnay, Riesling, Pinot Noir, Cabernet Sauvignon

Peter Klosse (Auteur), Jan Bartelsman (Fotograaf)

Beschikbaar in onderstaande bibliotheken