Artikel uit tijdschrift Lekkers om te strippen : garnalen, scampi's, gamba's, kreeft Nicolas Rousseau
Boek Frans Pascale Rousseau (Auteur) Overzicht van de werkwoordverbuigingen in het Frans. Uitgever Intertaal (2007) Taal Nederlands Onderwerp Franse werkwoorden Serie Werkwoorden in vorm Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Frans Isabelle Langenbach (Auteur), Pascale Rousseau (Auteur) Overzicht op hbo-niveau van de werkwoordverbuigingen in het Frans. Uitgever Intertaal (2012) Taal Frans Onderwerp Franse werkwoorden Serie Werkwoorden in vorm. Nieuw Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Artikel uit tijdschrift Lekkers om te strippen : garnalen, scampi's, gamba's, kreeft Nicolas Rousseau (Auteur), Carlo De Pascale (Auteur) Taal Nederlands Onderwerp Schaaldieren Doelgroep Volwassenen Artikel uit tijdschrift Touché bij de start : deegsoorten Carlo De Pascale (Auteur), Nicolas Rousseau (Auteur) Taal Nederlands Onderwerp Gebak Doelgroep Volwassenen Artikel uit tijdschrift Herfst ten top : gedroogde vruchten en noten Carlo De Pascale (Auteur), Nicolas Rousseau (Auteur) Taal Nederlands Onderwerp Vruchten, Noten (vruchten) Doelgroep Volwassenen Artikel uit tijdschrift Drinkend eten : maaltijdsoep Carlo De Pascale (Auteur), Marleen Finoulst (Auteur), Nicolas Rousseau (Auteur) Taal Nederlands Onderwerp Soepen Doelgroep Volwassenen Artikel uit tijdschrift Traag als winst : langzaam garen Nicolas Rousseau (Auteur), Carlo De Pascale (Auteur) Taal Nederlands Onderwerp Koken, Voedingsleer Doelgroep Volwassenen Artikel uit tijdschrift Preilekker : all-round Nicolas Rousseau (Auteur), Carlo De Pascale (Auteur) Taal Nederlands Onderwerp Prei Doelgroep Volwassenen Artikel uit tijdschrift Restjespolitiek : verspilling vermijden Philippe Lamotte (Auteur), Nicolas Rousseau (Auteur), Carlo De Pascale (Auteur) Taal Nederlands Onderwerp Voeding, Conserveren van voedingsmiddelen Doelgroep Volwassenen