Extern Boek De topchefs van de moleculaire keuken : de nieuwste technieken uit de innovatieve keuken Anne Cazor (Auteur), Julien Attard (Fotograaf), Jonnie Boer (Inleider) Uitgever Good Cook (2011) Taal Nederlands Onderwerp Moleculaire gastronomie, Koken Serie Creatief culinair Doelgroep Volwassenen Bekijk beschikbaarheid in andere bibliotheken Exemplaar laten brengen Extern Boek Espumas : romige en luchtige sausjes Anne Cazor (Auteur), Marion Guillemard (Auteur), Julien Attard (Auteur) Uitgever Good Cook (2011) Taal Nederlands Onderwerp Hapjes, Nagerechten Serie Creatief culinair Doelgroep Volwassenen Bekijk beschikbaarheid in andere bibliotheken Exemplaar laten brengen Extern Boek Toprecepten voor de sifon : espumas, mousses & schuim Anne Cazor (Auteur), Julien Attard (Illustrator), Marion Guillemard (Auteur) Uitgever Good Cook (2011) Taal Nederlands Onderwerp Nagerechten, Voorgerechten, Mousses Serie Creatief culinair Doelgroep Volwassenen Bekijk beschikbaarheid in andere bibliotheken Exemplaar laten brengen Boek Moleculair koken : de technieken verklaard, de allernieuwste recepten Anne Cazor (Auteur), Christine Liénard (Auteur), Julien Attard (Fotograaf) Uitgever Good Cook (2009) Taal Nederlands Onderwerp Moleculaire gastronomie, Koken Serie Creatief culinair Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar