Zoekresultaten

Specification
Materiaal
Uitgever
Onderwerpen
Auteur
Uitvoerder
Recensie
Uitgegeven tussen

14 Resultaten

Sorteren op
Boek

Het Keto-plan : maak van je lichaam een natuurlijke vetverbrander

Julie Van den Kerchove (Auteur), Heikki Verdurme (Fotograaf)

Recepten die laag zijn in koolhydraten om vetten te verbranden: met gezonde vetten, veel verschillende groentes en wat dierlijke eiwitten in de vorm van eieren, vis en gevogelte.

Uitgever

Lannoo (2018)

Taal
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Easy vegan met Julie : 65 snelle recepten voor meer energie

Julie Van den Kerchove (Auteur), Simon Matthys (Auteur), Heikki Verdurme (Fotograaf)

Veganistische recepten (zonder zuivel en eieren), de meeste volgens het raw foodsysteem waarbij groenten, fruit en noten nooit boven de 50˚C worden verhit. En een aantal recepten gebaseerd op de ayurvedische keuken.

Uitgever
Taal
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Low carb, lekker en snel : koolhydraatarme recepten voor meer energie en een gezond natuurlijk gewicht

Julie Van den Kerchove (Auteur)

Recepten die laag zijn in koolhydraten met gezonde vetten, veel verschillende groentes en wat dierlijke eiwitten in de vorm van eieren, vis en gevogelte.

Boek

Go Keto : activeer je vetverbranding in 30 dagen

Julie Van den Kerchove (Auteur), Heikki Verdurme (Fotograaf)

Recepten die laag zijn in koolhydraten om vetten te verbranden: met gezonde vetten, veel verschillende groentes en wat dierlijke eiwitten in de vorm van eieren, vis en gevogelte.

Uitgever

Lannoo (2019)

Taal
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Low carb on a budget : meer energie, suiker- en glutenvrij, eenvoudig

Julie Van den Kerchove (Auteur)

Zestig eenvoudige en budgetvriendelijke lowcarb-recepten, gebaseerd op de methode van de auteur om op een natuurlijke manier een gezond gewicht te bereiken. Inclusief 10-dagen-menuplan en tijdbesparende mealprep-tips. Met kleurenfoto’s.

Boek

Julie natuurlijk : verrassend vegan en raw

Julie Van den Kerchove (Auteur), Heikki Verdurme (Fotograaf)

Veganistische recepten (zonder zuivel en eieren), de meeste volgens het raw foodsysteem waarbij groenten, fruit en noten nooit boven de 50˚C worden verhit.

Uitgever

Lannoo (2015)

Taal
Doelgroep
Beschikbaar