Extern Boek Chemie GO 6 Jean-Claude De Vroey (Auteur), Jean Van de Weerdt (Auteur), J. Derom (Auteur) Uitgever De Boeck (2005) Taal Nederlands Onderwerp Chemie ; secundair onderwijs Doelgroep Volwassenen Bekijk beschikbaarheid in andere bibliotheken Exemplaar laten brengen Extern Boek Wat eten we? : over voeding en chemie Jean Van de Weerdt (Auteur), Tom Mortier (Medewerker), Natalie Chiaverini (Medewerker) Op een basale wetenschappelijke manier wordt uitgelegd uit welke voedingsstoffen onze voeding bestaat. Gericht op hbo- en wo-studenten. Uitgever Garant (2014) Taal Nederlands Onderwerp Voedingsleer Doelgroep Volwassenen Bekijk beschikbaarheid in andere bibliotheken Exemplaar laten brengen Extern Boek Chemie in contexten. 2.2 Karel Bruggemans (Auteur), Jean-Claude De Vroey (Auteur), J. Van de Weerdt (Auteur) Uitgever De Boeck (2003) Taal Nederlands Onderwerp Chemie ; secundair onderwijs Doelgroep Volwassenen Bekijk beschikbaarheid in andere bibliotheken Exemplaar laten brengen Extern Boek Chemie in contexten. 1.2 Karel Bruggemans (Auteur), Jean-Claude De Vroey (Auteur), J. Van de Weerdt (Auteur) Uitgever De Boeck (2002) Taal Nederlands Onderwerp Chemie ; secundair onderwijs Doelgroep Volwassenen Bekijk beschikbaarheid in andere bibliotheken Exemplaar laten brengen