Extern Boek Scheepsramp "Herald of free enterprise" dd. 6.3.1987 : monitoringresultaten van het gemeenschappelijk urgentieprogramma "Visserij" M. Baeteman (Auteur), D. Maertens (Auteur), D. Declerck (Auteur) Uitgever Ministerie van Landbouw (1987) Taal Nederlands Onderwerp Herald of Free Enterprise (schip) Serie Mededelingen van het Rijksstation voor Zeevisserij (216) Doelgroep Volwassenen Bekijk beschikbaarheid in andere bibliotheken Exemplaar laten brengen Boek Technologische en hygienische aspekten bij de verwerking van horsmakreel (Trachurus trachurus L.) tot gemalen vis D. Declerck (Auteur) Uitgever Rijksstation voor Zeevisserij (1977) Taal Nederlands Onderwerp Kwaliteitszorg ; visindustrie Serie Mededelingen van het Rijksstation voor Zeevisserij (125) Extern Boek Optimal utilization and quality control of picked dogfish (Squalus acanthias L.) used in the hot smoking process D. Declerck (Auteur) Uitgever Rijksstation voor Zeevisserij (1977) Taal Engels Onderwerp Kwaliteitszorg ; visindustrie Serie Mededelingen van het Rijksstation voor Zeevisserij (126) Doelgroep Volwassenen Bekijk beschikbaarheid in andere bibliotheken Exemplaar laten brengen Boek Technologische en hygienische aspekten bij de verwerking van wijting (Gadus merlangus L.) tot gemalen visvlees D. Declerck (Auteur) Uitgever Rijksstation voor Zeevisserij (1977) Taal Nederlands Onderwerp Kwaliteitszorg ; visindustrie Serie Mededelingen van het Rijksstation voor Zeevisserij (127) Boek Spektrofotometrische bepaling van fenolen in gerookte vis D. Declerck (Auteur) Uitgever Rijksstation voor Zeevisserij (1973) Taal Nederlands Onderwerp Kwaliteitszorg ; visindustrie Serie Ontwerp van rapport (73/43) Doelgroep Volwassenen Boek Studie van het optimaal droog- en rookprogramma en de bewaareigenschappen van gerookte schelvis D. Declerck (Auteur) Uitgever Rijksstation voor Zeevisserij (1973) Taal Nederlands Doelgroep Volwassenen Extern Boek Fish fingers made from minced whiting meat mixed with frozen cod sawdust waste D. Declerck (Auteur) Uitgever Ministerie van Landbouw (1981) Taal Nederlands Onderwerp Conserveren van voedingsmiddelen, Zeevissen Serie Mededelingen van het Rijksstation voor Zeevisserij (177) Bekijk beschikbaarheid in andere bibliotheken Exemplaar laten brengen Boek Studie van de invloed van de grondstof op de bewaareigenschappen van gerookte heilbot D. Declerck (Auteur) Uitgever Ministerie van Landbouw (1971) Taal Nederlands Onderwerp Kwaliteitszorg ; visindustrie Serie Mededelingen van het Rijksstation voor Zeevisserij (48) Doelgroep Volwassenen Boek Studie van de microbicide en de antioxidatieve eigenschappen van fenolen bij hardgezouten gerookte haring D. Declerck (Auteur) Uitgever Ministerie van Landbouw (1970) Taal Nederlands Onderwerp Voedingsmiddelen ; chemie Serie Mededelingen van het Rijksstation voor Zeevisserij (41) Doelgroep Volwassenen Boek Organoleptical, chemical and microbiological aspects of vacuum packed and unpacked smoked pink salmon D. Declerck (Auteur) Uitgever Rijksstation voor Zeevisserij (1974) Taal Engels Serie Mededelingen van het Rijksstation voor Zeevisserij (113) Doelgroep Volwassenen Boek Canned mangrove crab (sylla serrata) : a product with limited shelf life D. Declerck (Auteur) Uitgever Rijksstation voor Zeevisserij (1975) Taal Engels Serie Mededelingen van het Rijksstation voor Zeevisserij (111) Doelgroep Volwassenen Boek Technologische en hygiënische aspecten bij de verwerking van horsmakreel (Trachurus trachurus L.) tot gemalen vis D. Declerck (Auteur) Uitgever Rijksstation voor Zeevisserij (1977) Taal Nederlands Serie Mededelingen van het Rijksstation voor Zeevisserij (125) Doelgroep Volwassenen Boek Etude de la conservation du flétan (Reinhardtius hippoglossoides) fumé et préemballé sous vide D. Declerck (Auteur) Uitgever Ministerie van Landbouw (1979) Taal Nederlands Onderwerp Kwaliteitszorg ; visindustrie Doelgroep Volwassenen Boek Bacteriologische contaminatie gedurende de machinale en manuele fabricatie van filets van hondstong (Glyptocephalus cynoglossus L.) D. Declerck (Auteur) Uitgever Ministerie van Landbouw (1979) Taal Nederlands Serie Mededelingen van het Rijksstation voor Zeevisserij Doelgroep Volwassenen Extern Boek Fish fingers made from minced whiting meat mixed with frozen cod sawdust waste D. Declerck (Auteur) Uitgever Ministerie van Landbouw. Bestuur voor Landbouwkundig Onderzoek (1981) Taal Engels Onderwerp Kwaliteitszorg ; visindustrie Doelgroep Volwassenen Bekijk beschikbaarheid in andere bibliotheken Exemplaar laten brengen Extern Boek Herkomst en kwaliteit van importgarnalen op de Belgische markt D. Declerck (Auteur), F. Redant (Auteur) Uitgever Rijksstation voor Zeevisserij (1981) Taal Nederlands Onderwerp Kwaliteitszorg ; visindustrie, Garnalen Serie Mededelingen van het Rijksstation voor Zeevisserij (173) Doelgroep Volwassenen Bekijk beschikbaarheid in andere bibliotheken Exemplaar laten brengen Boek Houdbaarheid van gekoelde en diepgevroren rode zalm in vakuümverpakking W. Vyncke (Auteur), D. Declerck (Auteur) Uitgever Ministerie van Landbouw (1972) Taal Nederlands Onderwerp Conserveren van voedingsmiddelen, Kwaliteitszorg ; visindustrie Doelgroep Volwassenen Boek Extending the shelf life of brown shrimps (Crangon vulgaris Fabr.) by gamma irradiation W. Vyncke (Auteur), D. Declerck (Auteur) Uitgever Ministerie van Landbouw (1971) Taal Engels Onderwerp Garnalen, Kwaliteitszorg ; visindustrie Doelgroep Volwassenen Boek Determination of the condition of Greenland halibut by the refractive index of the expressible muscle fluid D. Declerck (Auteur), W. Vyncke (Auteur) Uitgever Carl Hanser Verlag (1975) Taal Engels Onderwerp Kwaliteitszorg ; visindustrie Doelgroep Volwassenen Boek Bewaarproeven op voorverpakte verse haring (Clupea harengus L.) onder gesimuleerde verkoopsomstandigheden D. Declerck (Auteur), H. Devriendt (Auteur) Uitgever Ministerie van Landbouw. Bestuur voor Landbouwkundig Onderzoek (1976) Taal Nederlands Onderwerp Kwaliteitszorg ; visindustrie Doelgroep Volwassenen