Zoekresultaten

Specification
Materiaal
Uitgever
Onderwerpen
Auteur
Recensie
Uitgegeven tussen

Je bent aan het zoeken in alle Vlaamse bibliotheken

19 Resultaten

Sorteren op
Extern
Boek

Gezond eten voor senioren

Boudewijn Breedveld (Auteur), Georgie Dom (Auteur)

Boek

Ingrediënten van geloofwaardigheid : goed eten onder de loep

Arjan Berben (Auteur), Willem Bosman (Auteur), Boudewijn Breedveld (Auteur), Bart Penders (Redacteur), Frans Van Dam (Redacteur)

Bundel essays en interviews over het thema geloofwaardigheid en voeding.

Uitgever

Boom Lemma (2012)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Extern
Artikel uit tijdschrift
Artikel uit tijdschrift

Veiligheid van aminozuursuppletie

Boudewijn Breedveld (Auteur)

Extern
Artikel uit tijdschrift
Artikel uit tijdschrift

Hypertensie en natriumgebruik : leefstijl belangrijker bij behandeling hoge bloeddruk

Boudewijn Breedveld (Auteur)

Extern
Artikel uit tijdschrift
Artikel uit tijdschrift

Aanbevelingen voor vitamine C lager dan verwacht

Boudewijn Breedveld (Auteur)

Extern
Artikel uit tijdschrift
Artikel uit tijdschrift

Meer vitamine E en minder seleen voor Amerikanen

Boudewijn Breedveld (Auteur)

Extern
Artikel uit tijdschrift
Artikel uit tijdschrift

Gezondheidsraad stelt eerste serie nieuwe voedingsnormen vast

Boudewijn Breedveld (Auteur)

Extern
Artikel uit tijdschrift
Artikel uit tijdschrift

Visie van de Scientific Committee on Food : de veiligheid van voedingsstoffen

Boudewijn Breedveld (Auteur)

Extern
Artikel uit tijdschrift
Artikel uit tijdschrift

Nieuwe voedingsnormen voor energie, eiwitten, vetten en koolhydraten

Boudewijn Breedveld (Auteur)

Extern
Artikel uit tijdschrift
Artikel uit tijdschrift

CBO brengt nieuwe richtlijn osteoporose uit

Boudewijn Breedveld (Auteur)

Extern
Artikel uit tijdschrift
Artikel uit tijdschrift

Bovengrenzen voor borium, nikkel en vanadium

Boudewijn Breedveld (Auteur)

Extern
Artikel uit tijdschrift
Artikel uit tijdschrift

Veel aandacht voor balans voeding en beweging

Boudewijn Breedveld (Auteur)

Extern
Artikel uit tijdschrift
Artikel uit tijdschrift

Nieuwe richtlijnen goede voeding

Boudewijn Breedveld (Auteur)

Extern
Artikel uit tijdschrift
Artikel uit tijdschrift

Maatschappelijk debat over gentechnologie moet impasse doorbreken

Huib De Vriend (Auteur), Boudewijn Breedveld (Auteur)

Extern
Artikel uit tijdschrift
Artikel uit tijdschrift

Maak je niet dik! : goed bekend, specifieke materialen minder

Birgitte Wammes (Auteur), Boudewijn Breedveld (Auteur)

Extern
Artikel uit tijdschrift
Artikel uit tijdschrift

Invloed van bereidingstechnieken op voedingswaarde van warme maaltijden : goede fruitconsumptie extra belangrijk bij ontkoppeld koken

Erik Konings (Auteur), Boudewijn Breedveld (Auteur), Hilde Van Oosten (Auteur)

Extern
Artikel uit tijdschrift
Artikel uit tijdschrift

Richtlijnen goede voeding praktisch vertaald in Richtlijnen voedselkeuze

Joke Hammink (Auteur), Boudewijn Breedveld (Auteur), Henk Van den Berg (Auteur)

Extern
Artikel uit tijdschrift
Artikel uit tijdschrift

Nieuwe criteria voor de driedeling van productgroepen

Joke Hammink (Auteur), Boudewijn Breedveld (Auteur), Henk Van den Berg (Auteur)

Extern
Artikel uit tijdschrift
Artikel uit tijdschrift

Actualisering richtlijnen voedselkeuze

Andrea Werkman (Auteur), Henk Van den Berg (Auteur), Boudewijn Breedveld (Auteur)

Beschikbaar in onderstaande bibliotheken