Zoekresultaten

Specification
Materiaal
Taal
Uitgever
Onderwerpen
Auteur
Uitvoerder
Recensie
Uitgegeven tussen

79 Resultaten

Sorteren op
Boek

Dagen zonder vlees : het kookboek : met vegetarische recepten van bekende Vlaamse koks

Sophie Matthys (Redacteur), Piet De Kersgieter (Fotograaf)

Bekende Vlaamse koks tonen dat duurzame voeding ook lekker, gezond, goedkoop en gemakkelijk kan zijn. De opgelegde beperking (geen vlees of vis) leidt tot creativiteit die ze loslaten op de groenten van het seizoen. Dat het aanstekelijk werkt, bewijzen ze in het boek, met hun favoriete vegetarische recepten en inspirerende tips om duurzamer te koken en te eten. Met Jeroen Meus, Sofie Dumont, Jeroen De Pauw, Peter Goossens, Michaël Vrijmoed, Wim Ballieu, Dorien Knockaert en vele anderen.

Uitgever
Taal
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

De gezonde goesting : happy food, healthy life : finger licking good food!

Steffi Vertriest (Auteur)

Kookboek voor gezonde voeding, gemaakt door een jonge Belgische foodblogger.

Uitgever

NJAM! (2011)

Taal
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Eén pot, pan, planeet : over hoe onze manier van eten de wereld kan veranderen

Anna Jones (Auteur), Issy Crocker (Fotograaf), Marielle Steinpatz (Vertaler)

Moderne, smakelijke recepten en koken met de seizoenen. Met stevige onderbouwing voor het maken van verstandige keuzes waar mens, milieu en aarde beter van worden.

Boek

No meat. No nonsense. : makkelijke en toegankelijke recepten om eens meer veggie te eten

Paul Florizoone (Auteur)

Eenvoudige vegetarische en veganistische recepten, van Vlaamse klassiekers tot gerechten uit de wereldkeuken. Met tips om gerechten te ‘veganizen’.

Uitgever

Lannoo (2022)

Taal
Doelgroep
Beschikbaar