Zoekresultaten

Specification
Materiaal
Taal
Uitgever
Onderwerpen
Auteur
Uitvoerder
Recensie
Uitgegeven tussen

17 Resultaten

Sorteren op
Boek

Madam Bakster : guiltfree klassiekers : vegan, lactosevrij, suikervrij

Laura Verhulst (Auteur)

Recepten voor taarten, cakes, muffins, desserts en koekjes die veganistisch zijn, glutenvrij, zonder geraffineerde suikers met duidelijke uitleg en variaties.

Boek

Madam Bakster : the guilt-free bakery

Laura Verhulst (Auteur)

Kookboek met gezonde dessert-recepten voor diverse momenten op de dag.

Boek

Het vegan bakboek : plantaardig bakken met @chezmariette

Marieke Wyns (Auteur)

Veganistische bakrecepten voor taarten, cakes, koekjes en meer. Met kleurenfoto’s.

Uitgever

Lannoo (2023)

Taal
Doelgroep
Uitgeleend
Boek

No Milky Way. 1, Vegan desserts en zoetigheden

Stijn De Kock (Auteur), Elke Aerts (Auteur)

Veganistisch kookboek met veel informatie over vervangers voor melkproducten, eieren, gelatine en eventueel suiker.

Uitgever

[Tsjuster Design] (copyright 2017)

Taal
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Vegan sweet food

Lamyai Vozzi (Auteur), Aidah Samphani (Auteur), David Back (Fotograaf)

Raw food zoete hapjes en desserts zonder gluten en geraffineerde suikers van de twee Thais-Zweedse zussen die in Zweden ‘Cashew Vegan Kitchen’ runnen.

Uitgever

Forte Culinair (© 2021)

Taal
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Andere koek : lactosevrij, glutenvrij, vegan, natuurlijke suiker

Food Bandits (Auteur)

Recepten voor taarten, cakes, en tulband, koekjes, brood, toetjes en meer; altijd veganistisch en glutenvrij maar vaak ook notenvrij, lactosevrij en zonder geraffineerde suikers.

Boek

Puur zoet : lekker en bewust bakken met pure ingrediënten

Mariette Van Tuyl (Auteur)

Zoet gebak en snoeperijen waarbij voor suiker, boter en meel ‘gezonde’ vervangingen worden gebruikt. Een aantal recepten is veganistisch, lactose- of glutenvrij.