Artikel uit tijdschrift Het banketbakkersgilde zat met 20000 broodrecepten in zijn maag' : Gelders Bibliotheekwerk voor Bedrijven en Instellingen Gonnie Eggink
Boek Aan de slag rond duurzame catering : actiefiche In alle Vlaamse scholen een gezond en duurzaam voedingsbeleid. Dat is de doelstelling van GoodFood@School. Ontdek in deze reeks van actiefiches inspiratie over concrete thema's en ga aan de slag Uitgever Rikolto Taal Nederlands Onderwerp Catering Doelgroep Volwassenen Artikel uit tijdschrift Het banketbakkersgilde zat met 20000 broodrecepten in zijn maag' : Gelders Bibliotheekwerk voor Bedrijven en Instellingen Gonnie Eggink (Auteur) Taal Nederlands Onderwerp Bibliotheekmanagement, Catering, Management ; archieven, Management ; documentatiecentra Doelgroep Volwassenen Boek Cateringmanagement professioneel bekeken A.G. Van Dommelen (Auteur), C.J.W. Huisman (Auteur), P.J. Van der Vorm (Auteur) Uitgever Lemma (1998) Taal Nederlands Onderwerp Management ; catering Doelgroep Volwassenen Magazijn Vind exemplaar Dvd Real food for real people Laura Zuallaert (Regisseur) Uitgever Eigen Beheer (2015) Taal Deens Onderwerp Kopenhagen, Denemarken, Duurzame ontwikkeling Doelgroep Vanaf 12-14 jaar, Volwassenen, Jeugd