Zoekresultaten

Specification
Materiaal
Leeftijd
Uitgever
Onderwerpen
Auteur
Uitgegeven tussen

Je bent aan het zoeken in alle Vlaamse bibliotheken

14 Resultaten

Sorteren op
Arhus
Dvd-rom

WerkPortfolio professionele snijtechnieken : DVD-1 keuken

De cd-rom bevat een lesbrief en de didactische fiches met betrekking tot de verschillende snijtechnieken die een professionele kok moet kennen. De dvd laat aan leerkrachten zien hoe je de technieken aanbrengt in de groep.

Taal
Doelgroep
Arhus
Kit

WerkPortfolio - Receptkaarten home 1 : Zelfstandig koken met recepten in 10 stappen

Peter Schwank (Auteur), Jaap van Duijvenbode (Auteur)

Competentiegerichte methode voor keuken, bakkerij, schoonmaak en techniek, bedoeld voor lessen in het praktijkonderwijs en het vmbo. Omdat de professionele technieken op eenvoudige wijze worden uitgelegd kunnen de materialen ook in het VSO worden gebruikt. In deze Werkportfolio wordt aan de hand van instructiefoto's met weinig tekst 20 recepten stapsgewijs aangeleerd. Elke techniek wordt in 10 stappen detaillistisch uitgelegd. Daarnaast worden kort de benodigdheden en aandachtspunten beschreven. Alle informatie over de verschillende technieken is op A4-formaat op geplastificeerde praktijkkaarten beschikbaar. Als de leerling een techniek beheerst, kan de docent dat in het portfolio aftekenen.

Arhus
Losbladig

WerkPortfolio - Mijn huis 3 : Stap voor stap je eigen woonruimte verzorgen

Peter Schwank (Auteur), Jaap van Duijvenbode (Auteur)

Competentiegerichte methode voor keuken, bakkerij, schoonmaak en techniek, bedoeld voor lessen in het praktijkonderwijs en het vmbo. Omdat de professionele technieken op eenvoudige wijze worden uitgelegd kunnen de materialen ook in het VSO worden gebruikt. In deze Werkportfolio wordt aan de hand van instructiefoto's met weinig tekst 20 recepten stapsgewijs aangeleerd. Elke techniek wordt in 10 stappen detaillistisch uitgelegd. Daarnaast worden kort de benodigdheden en aandachtspunten beschreven. Alle informatie over de verschillende technieken is op A4-formaat op geplastificeerde praktijkkaarten beschikbaar.

Arhus
Kit

Praktische vaardigheden in beeld : verzorging, koken

Jan Smit (Samensteller), Han Kuijper (Samensteller)

'Praktische vaardigheden in beeld' is bedoeld voor zorgleerlingen, kinderen van het speciaal onderwijs en laaggeschoolde anderstalige volwassenen. De serie wil de sociale redzaamheid bevorderen door het onderricht in allerlei praktische vaardigheden op een aangepaste vorm weer te geven. Dat betekent vooral minder verbaal en minder abstract. De serie bestaat uit verschillende thema's. Zo is er een deel huishoudkunde en koken. Maar ook techniek en tuinonderhoud worden behandeld. Verzorging, koken deel 1: Maaltijden; deel 2: Tussendoortjes; deel 3: Werkbladen; deel 4 Handleiding

Uitgever
Taal
Doelgroep
Boek
Boek

WerkPortfolio - home 2 : Zelfstandig koken met recepten in 10 stappen

Peter Schwank (Auteur), Jaap van Duijvenbode (Auteur)

Competentiegerichte methode voor keuken, bakkerij, schoonmaak en techniek, bedoeld voor lessen in het praktijkonderwijs en het vmbo. Omdat de professionele technieken op eenvoudige wijze worden uitgelegd kunnen de materialen ook in het VSO worden gebruikt. In deze Werkportfolio wordt aan de hand van instructiefoto's met weinig tekst 20 recepten stapsgewijs aangeleerd. Elke techniek wordt in 10 stappen detaillistisch uitgelegd. Daarnaast worden kort de benodigdheden en aandachtspunten beschreven. Als de leerling een techniek beheerst, kan de docent dat in het portfolio aftekenen. Alle informatie over de verschillende technieken is daarnaast ook op A4-formaat op geplastificeerde praktijkkaarten beschikbaar.

Boek
Boek

WerkPortfolio - home 3 : Zelfstandig koken met recepten in 10 stappen

Peter Schwank (Auteur), Jaap van Duijvenbode (Auteur)

Competentiegerichte methode voor keuken, bakkerij, schoonmaak en techniek, bedoeld voor lessen in het praktijkonderwijs en het vmbo. Omdat de professionele technieken op eenvoudige wijze worden uitgelegd kunnen de materialen ook in het VSO worden gebruikt. In deze Werkportfolio wordt aan de hand van instructiefoto's met weinig tekst 20 recepten stapsgewijs aangeleerd. Elke techniek wordt in 10 stappen detaillistisch uitgelegd. Daarnaast worden kort de benodigdheden en aandachtspunten beschreven. Als de leerling een techniek beheerst, kan de docent dat in het portfolio aftekenen. Alle informatie over de verschillende technieken is daarnaast ook op A4-formaat op geplastificeerde praktijkkaarten beschikbaar.

Arhus
Losbladig

WerkPortfolio - receptenkaarten home 2 : Zelfstandig koken met recepten in 10 stappen

Peter Schwank (Auteur), Jaap van Duijvenbode (Auteur)

Competentiegerichte methode voor keuken, bakkerij, schoonmaak en techniek, bedoeld voor lessen in het praktijkonderwijs en het vmbo. Omdat de professionele technieken op eenvoudige wijze worden uitgelegd kunnen de materialen ook in het VSO worden gebruikt. In deze Werkportfolio wordt aan de hand van instructiefoto's met weinig tekst 20 recepten stapsgewijs aangeleerd. Elke techniek wordt in 10 stappen detaillistisch uitgelegd. Daarnaast worden kort de benodigdheden en aandachtspunten beschreven. Alle informatie over de verschillende technieken is op A4-formaat op geplastificeerde praktijkkaarten. Als de leerling een techniek beheerst, kan de docent dat in het portfolio aftekenen (afzonderlijk uitleenbaar)

Arhus
Losbladig

WerkPortfolio - receptenkaarten home 3 : Zelfstandig koken met recepten in 10 stappen

Peter Schwank (Auteur), Jaap van Duijvenbode (Auteur)

Competentiegerichte methode voor keuken, bakkerij, schoonmaak en techniek, bedoeld voor lessen in het praktijkonderwijs en het vmbo. Omdat de professionele technieken op eenvoudige wijze worden uitgelegd kunnen de materialen ook in het VSO worden gebruikt. In deze Werkportfolio wordt aan de hand van instructiefoto's met weinig tekst 20 recepten stapsgewijs aangeleerd. Elke techniek wordt in 10 stappen detaillistisch uitgelegd. Daarnaast worden kort de benodigdheden en aandachtspunten beschreven. Alle informatie over de verschillende technieken is op A4-formaat op geplastificeerde praktijkkaarten. Als de leerling een techniek beheerst, kan de docent dat in het portfolio aftekenen (afzonderlijk uitleenbaar)

Arhus
Losbladig

WerkPortfolio - Praktijkkaarten PRO 1 Keuken : Professionele Keukentechnieken

Peter Schwank (Auteur), Jaap van Duijvenbode (Auteur)

Competentiegerichte methode voor keuken, bakkerij, schoonmaak en techniek, bedoeld voor lessen in het praktijkonderwijs en het vmbo. Omdat de professionele technieken op eenvoudige wijze worden uitgelegd kunnen de materialen ook in het VSO worden gebruikt. In deze Werkportfolio wordt aan de hand van instructiefoto's met weinig tekst 20 technieken stapsgewijs aangeleerd. Elke techniek wordt in 5 stappen detaillistisch uitgelegd. Daarnaast worden kort de benodigdheden en aandachtspunten beschreven. Alle informatie over de verschillende technieken is op A4-formaat op geplastificeerde praktijkkaarten. Als de leerling een techniek beheerst, kan de docent dat in het portfolio aftekenen (afzonderlijk uitleenbaar)

Arhus
Losbladig

WerkPortfolio - Praktijkkaarten PRO 2 Keuken : Professionele Keukentechnieken

Peter Schwank (Auteur), Jaap van Duijvenbode (Auteur)

Competentiegerichte methode voor keuken, bakkerij, schoonmaak en techniek, bedoeld voor lessen in het praktijkonderwijs en het vmbo. Omdat de professionele technieken op eenvoudige wijze worden uitgelegd kunnen de materialen ook in het VSO worden gebruikt. In deze Werkportfolio wordt aan de hand van instructiefoto's met weinig tekst 30 technieken stapsgewijs aangeleerd. Elke techniek wordt in 5 stappen detaillistisch uitgelegd. Daarnaast worden kort de benodigdheden en aandachtspunten beschreven. Alle informatie over de verschillende technieken is op A4-formaat op geplastificeerde praktijkkaarten. Als de leerling een techniek beheerst, kan de docent dat in het portfolio aftekenen (afzonderlijk uitleenbaar)

Boek
Boek

WerkPortfolio - Praktijkkaarten PRO 1 Keuken : Professionele Keukentechnieken

Peter Schwank (Auteur), Jaap van Duijvenbode (Auteur)

Competentiegerichte methode voor keuken, bakkerij, schoonmaak en techniek, bedoeld voor lessen in het praktijkonderwijs en het vmbo. Omdat de professionele technieken op eenvoudige wijze worden uitgelegd kunnen de materialen ook in het VSO worden gebruikt. In deze Werkportfolio wordt aan de hand van instructiefoto's met weinig tekst 30 technieken stapsgewijs aangeleerd. Elke techniek wordt in 5 stappen detaillistisch uitgelegd. Daarnaast worden kort de benodigdheden en aandachtspunten beschreven. Alle informatie over de verschillende technieken is op A4-formaat op geplastificeerde praktijkkaarten. Als de leerling een techniek beheerst, kan de docent dat in het portfolio aftekenen.

Boek
Boek

WerkPortfolio - Praktijkkaarten PRO 2 Keuken : Professionele Keukentechnieken

Peter Schwank (Auteur), Jaap van Duijvenbode (Auteur)

Competentiegerichte methode voor keuken, bakkerij, schoonmaak en techniek, bedoeld voor lessen in het praktijkonderwijs en het vmbo. Omdat de professionele technieken op eenvoudige wijze worden uitgelegd kunnen de materialen ook in het VSO worden gebruikt. In deze Werkportfolio wordt aan de hand van instructiefoto's met weinig tekst 30 technieken stapsgewijs aangeleerd. Elke techniek wordt in 5 stappen detaillistisch uitgelegd. Daarnaast worden kort de benodigdheden en aandachtspunten beschreven. Alle informatie over de verschillende technieken is op A4-formaat op geplastificeerde praktijkkaarten. Als de leerling een techniek beheerst, kan de docent dat in het portfolio aftekenen.

Arhus
Losbladig

WerkPortfolio - Praktijkkaarten PRO bakkerij : Professionele Bakkerijtechnieken

Peter Schwank (Auteur), Jaap van Duijvenbode (Auteur)

Competentiegerichte methode voor keuken, bakkerij, schoonmaak en techniek, bedoeld voor lessen in het praktijkonderwijs en het vmbo. Omdat de professionele technieken op eenvoudige wijze worden uitgelegd kunnen de materialen ook in het VSO worden gebruikt. In deze Werkportfolio wordt aan de hand van instructiefoto's met weinig tekst 30 technieken stapsgewijs aangeleerd. Elke techniek wordt in 5 stappen detaillistisch uitgelegd. Daarnaast worden kort de benodigdheden en aandachtspunten beschreven. Alle informatie over de verschillende technieken is op A4-formaat op geplastificeerde praktijkkaarten. Als de leerling een techniek beheerst, kan de docent dat in het portfolio aftekenen.

Arhus
Losbladig

WerkPortfolio - PRO kantine 1 : kantine-catering recepten, stap voor stap

Peter Schwank (Auteur), Jaap van Duijvenbode (Auteur)

Competentiegerichte methode voor keuken, bakkerij, schoonmaak en techniek, ... bedoeld voor lessen in het praktijkonderwijs en het vmbo. Omdat de professionele technieken op eenvoudige wijze worden uitgelegd kunnen de materialen ook in het VSO worden gebruikt. In deze Werkportfolio wordt aan de hand van instructiefoto's met weinig tekst technieken stapsgewijs aangeleerd. Elke techniek wordt in 10 stappen detaillistisch uitgelegd. Daarnaast worden kort de benodigdheden en aandachtspunten beschreven. Alle informatie over de verschillende technieken is op A4-formaat op geplastificeerde praktijkkaarten beschikbaar.

Beschikbaar in onderstaande bibliotheken