De cd-rom bevat een lesbrief en de didactische fiches met betrekking tot de verschillende snijtechnieken die een professionele kok moet kennen. De dvd laat aan leerkrachten zien hoe je de technieken aanbrengt in de groep.
Competentiegerichte methode voor keuken, bakkerij, schoonmaak en techniek, bedoeld voor lessen in het praktijkonderwijs en het vmbo. Omdat de professionele technieken op eenvoudige wijze worden uitgelegd kunnen de materialen ook in het VSO worden gebruikt. In deze Werkportfolio wordt aan de hand van instructiefoto's met weinig tekst 20 recepten stapsgewijs aangeleerd. Elke techniek wordt in 10 stappen detaillistisch uitgelegd. Daarnaast worden kort de benodigdheden en aandachtspunten beschreven. Alle informatie over de verschillende technieken is op A4-formaat op geplastificeerde praktijkkaarten beschikbaar. Als de leerling een techniek beheerst, kan de docent dat in het portfolio aftekenen.
Competentiegerichte methode voor keuken, bakkerij, schoonmaak en techniek, bedoeld voor lessen in het praktijkonderwijs en het vmbo. Omdat de professionele technieken op eenvoudige wijze worden uitgelegd kunnen de materialen ook in het VSO worden gebruikt. In deze Werkportfolio wordt aan de hand van instructiefoto's met weinig tekst 20 recepten stapsgewijs aangeleerd. Elke techniek wordt in 10 stappen detaillistisch uitgelegd. Daarnaast worden kort de benodigdheden en aandachtspunten beschreven. Alle informatie over de verschillende technieken is op A4-formaat op geplastificeerde praktijkkaarten beschikbaar.
'Praktische vaardigheden in beeld' is bedoeld voor zorgleerlingen, kinderen van het speciaal onderwijs en laaggeschoolde anderstalige volwassenen. De serie wil de sociale redzaamheid bevorderen door het onderricht in allerlei praktische vaardigheden op een aangepaste vorm weer te geven. Dat betekent vooral minder verbaal en minder abstract. De serie bestaat uit verschillende thema's. Zo is er een deel huishoudkunde en koken. Maar ook techniek en tuinonderhoud worden behandeld. Verzorging, koken deel 1: Maaltijden; deel 2: Tussendoortjes; deel 3: Werkbladen; deel 4 Handleiding
Competentiegerichte methode voor keuken, bakkerij, schoonmaak en techniek, bedoeld voor lessen in het praktijkonderwijs en het vmbo. Omdat de professionele technieken op eenvoudige wijze worden uitgelegd kunnen de materialen ook in het VSO worden gebruikt. In deze Werkportfolio wordt aan de hand van instructiefoto's met weinig tekst 20 recepten stapsgewijs aangeleerd. Elke techniek wordt in 10 stappen detaillistisch uitgelegd. Daarnaast worden kort de benodigdheden en aandachtspunten beschreven. Als de leerling een techniek beheerst, kan de docent dat in het portfolio aftekenen. Alle informatie over de verschillende technieken is daarnaast ook op A4-formaat op geplastificeerde praktijkkaarten beschikbaar.
Competentiegerichte methode voor keuken, bakkerij, schoonmaak en techniek, bedoeld voor lessen in het praktijkonderwijs en het vmbo. Omdat de professionele technieken op eenvoudige wijze worden uitgelegd kunnen de materialen ook in het VSO worden gebruikt. In deze Werkportfolio wordt aan de hand van instructiefoto's met weinig tekst 20 recepten stapsgewijs aangeleerd. Elke techniek wordt in 10 stappen detaillistisch uitgelegd. Daarnaast worden kort de benodigdheden en aandachtspunten beschreven. Als de leerling een techniek beheerst, kan de docent dat in het portfolio aftekenen. Alle informatie over de verschillende technieken is daarnaast ook op A4-formaat op geplastificeerde praktijkkaarten beschikbaar.
Competentiegerichte methode voor keuken, bakkerij, schoonmaak en techniek, bedoeld voor lessen in het praktijkonderwijs en het vmbo. Omdat de professionele technieken op eenvoudige wijze worden uitgelegd kunnen de materialen ook in het VSO worden gebruikt. In deze Werkportfolio wordt aan de hand van instructiefoto's met weinig tekst 20 recepten stapsgewijs aangeleerd. Elke techniek wordt in 10 stappen detaillistisch uitgelegd. Daarnaast worden kort de benodigdheden en aandachtspunten beschreven. Alle informatie over de verschillende technieken is op A4-formaat op geplastificeerde praktijkkaarten. Als de leerling een techniek beheerst, kan de docent dat in het portfolio aftekenen (afzonderlijk uitleenbaar)
Competentiegerichte methode voor keuken, bakkerij, schoonmaak en techniek, bedoeld voor lessen in het praktijkonderwijs en het vmbo. Omdat de professionele technieken op eenvoudige wijze worden uitgelegd kunnen de materialen ook in het VSO worden gebruikt. In deze Werkportfolio wordt aan de hand van instructiefoto's met weinig tekst 20 recepten stapsgewijs aangeleerd. Elke techniek wordt in 10 stappen detaillistisch uitgelegd. Daarnaast worden kort de benodigdheden en aandachtspunten beschreven. Alle informatie over de verschillende technieken is op A4-formaat op geplastificeerde praktijkkaarten. Als de leerling een techniek beheerst, kan de docent dat in het portfolio aftekenen (afzonderlijk uitleenbaar)
Competentiegerichte methode voor keuken, bakkerij, schoonmaak en techniek, bedoeld voor lessen in het praktijkonderwijs en het vmbo. Omdat de professionele technieken op eenvoudige wijze worden uitgelegd kunnen de materialen ook in het VSO worden gebruikt. In deze Werkportfolio wordt aan de hand van instructiefoto's met weinig tekst 20 technieken stapsgewijs aangeleerd. Elke techniek wordt in 5 stappen detaillistisch uitgelegd. Daarnaast worden kort de benodigdheden en aandachtspunten beschreven. Alle informatie over de verschillende technieken is op A4-formaat op geplastificeerde praktijkkaarten. Als de leerling een techniek beheerst, kan de docent dat in het portfolio aftekenen (afzonderlijk uitleenbaar)
Competentiegerichte methode voor keuken, bakkerij, schoonmaak en techniek, bedoeld voor lessen in het praktijkonderwijs en het vmbo. Omdat de professionele technieken op eenvoudige wijze worden uitgelegd kunnen de materialen ook in het VSO worden gebruikt. In deze Werkportfolio wordt aan de hand van instructiefoto's met weinig tekst 30 technieken stapsgewijs aangeleerd. Elke techniek wordt in 5 stappen detaillistisch uitgelegd. Daarnaast worden kort de benodigdheden en aandachtspunten beschreven. Alle informatie over de verschillende technieken is op A4-formaat op geplastificeerde praktijkkaarten. Als de leerling een techniek beheerst, kan de docent dat in het portfolio aftekenen (afzonderlijk uitleenbaar)
Competentiegerichte methode voor keuken, bakkerij, schoonmaak en techniek, bedoeld voor lessen in het praktijkonderwijs en het vmbo. Omdat de professionele technieken op eenvoudige wijze worden uitgelegd kunnen de materialen ook in het VSO worden gebruikt. In deze Werkportfolio wordt aan de hand van instructiefoto's met weinig tekst 30 technieken stapsgewijs aangeleerd. Elke techniek wordt in 5 stappen detaillistisch uitgelegd. Daarnaast worden kort de benodigdheden en aandachtspunten beschreven. Alle informatie over de verschillende technieken is op A4-formaat op geplastificeerde praktijkkaarten. Als de leerling een techniek beheerst, kan de docent dat in het portfolio aftekenen.
Competentiegerichte methode voor keuken, bakkerij, schoonmaak en techniek, bedoeld voor lessen in het praktijkonderwijs en het vmbo. Omdat de professionele technieken op eenvoudige wijze worden uitgelegd kunnen de materialen ook in het VSO worden gebruikt. In deze Werkportfolio wordt aan de hand van instructiefoto's met weinig tekst 30 technieken stapsgewijs aangeleerd. Elke techniek wordt in 5 stappen detaillistisch uitgelegd. Daarnaast worden kort de benodigdheden en aandachtspunten beschreven. Alle informatie over de verschillende technieken is op A4-formaat op geplastificeerde praktijkkaarten. Als de leerling een techniek beheerst, kan de docent dat in het portfolio aftekenen.
Competentiegerichte methode voor keuken, bakkerij, schoonmaak en techniek, bedoeld voor lessen in het praktijkonderwijs en het vmbo. Omdat de professionele technieken op eenvoudige wijze worden uitgelegd kunnen de materialen ook in het VSO worden gebruikt. In deze Werkportfolio wordt aan de hand van instructiefoto's met weinig tekst 30 technieken stapsgewijs aangeleerd. Elke techniek wordt in 5 stappen detaillistisch uitgelegd. Daarnaast worden kort de benodigdheden en aandachtspunten beschreven. Alle informatie over de verschillende technieken is op A4-formaat op geplastificeerde praktijkkaarten. Als de leerling een techniek beheerst, kan de docent dat in het portfolio aftekenen.
Competentiegerichte methode voor keuken, bakkerij, schoonmaak en techniek, ... bedoeld voor lessen in het praktijkonderwijs en het vmbo. Omdat de professionele technieken op eenvoudige wijze worden uitgelegd kunnen de materialen ook in het VSO worden gebruikt. In deze Werkportfolio wordt aan de hand van instructiefoto's met weinig tekst technieken stapsgewijs aangeleerd. Elke techniek wordt in 10 stappen detaillistisch uitgelegd. Daarnaast worden kort de benodigdheden en aandachtspunten beschreven. Alle informatie over de verschillende technieken is op A4-formaat op geplastificeerde praktijkkaarten beschikbaar.