Boek Oudvlaamse keuken en kookkunst : historie en folklore Hervé Stalpaert (Auteur) Uitgever Uitgeverij voor gemeenteadministratie (1957) Taal Nederlands Onderwerp Eetcultuur ; België ; geschiedenis, Keukens; geschiedenis, Keukengerei ; geschiedenis Enkel raadpleegbaar Vind exemplaar Boek Oudvlaamse keuken en kookkunst : historie en folklore Hervé Stalpaert (Samensteller) Uitgever Uitgeverij voor gemeenteadministratie (1957) Taal Nederlands Onderwerp Eetcultuur ; België ; geschiedenis, Keukens; geschiedenis, Keukengerei ; geschiedenis Doelgroep Volwassenen Boek De Hollandsche keuken en kelder uit de 17de eeuw G.D.J. Schotel (Auteur) Uitgever A.W. Sijthoff (jaar van uitgave onbekend) Taal Nederlands Onderwerp Keukens; geschiedenis Serie Algemeene bibliotheek (39) Boek De antieke keuken W.A. Forbes (Auteur) Uitgever Van Dishoeck (1965) Taal Nederlands Onderwerp Keukens; geschiedenis Boek La cuisine et la table moderne e.a. () Uitgever Larousse (jaar van uitgave onbekend) Taal Frans Onderwerp Gerechten, Keukengerei ; geschiedenis, Eetcultuur, Keukens; geschiedenis, Etiquette ; Frankrijk Extern Hooded Fire-place in the Gruthuise Herbert Railton (Illustrator) Uitgever [J.M. Dent] ([1901]) Taal Engels Onderwerp Brugge; 20ste eeuw, Gruuthusemuseum (Brugge), Keukens; geschiedenis Bekijk beschikbaarheid in andere bibliotheken Exemplaar laten brengen Extern Kitchen in Gruthuise Edith Calvert (Illustrator) Uitgever [J.M. Dent] ([1901]) Taal Engels Onderwerp Brugge; 20ste eeuw, Gruuthusemuseum (Brugge), Keukens; geschiedenis Bekijk beschikbaarheid in andere bibliotheken Exemplaar laten brengen Boek Aan de kook : een halve eeuw keukengeschiedenis Jan Raymaekers (Auteur) Uitgever Van Halewyck (2016) Taal Nederlands Onderwerp Keukens ; geschiedenis, Keukens ; Vlaanderen, Eetcultuur ; Vlaanderen ; 1950- Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Extern Boek Le livre de la cuisine Anthony Rowley (Auteur) Uitgever Flammarion (1999) Taal Frans Onderwerp Keukengerei ; geschiedenis, Keukens ; geschiedenis Doelgroep Volwassenen Bekijk beschikbaarheid in andere bibliotheken Exemplaar laten brengen Extern Boek Eléments d'une architecture gourmande Christian Dupavillon (Auteur) Uitgever Biro (2002) Taal Frans Onderwerp Eetcultuur ; geschiedenis, Keukens ; geschiedenis Doelgroep Volwassenen Bekijk beschikbaarheid in andere bibliotheken Exemplaar laten brengen Extern Boek Encyclopedia of kitchen history Mary Ellen Snodgrass (Auteur) Uitgever Dearborn (2004) Taal Engels Onderwerp Keukens ; geschiedenis, Eetcultuur ; geschiedenis Doelgroep Volwassenen Bekijk beschikbaarheid in andere bibliotheken Exemplaar laten brengen Boek Belgie kookt ! : de eeuw van Cauderlier 1830-1930 Eddie Niesten (Auteur), Jan Raymaekers (Auteur), Yves Segers (Auteur) Uitgever CAG (2004) Taal Nederlands Doelgroep Volwassenen Extern Boek Comment installer sa cuisine Pierre Ménard (Auteur) Uitgever Editions Charles Massin ([1960]) Taal Frans Onderwerp Keukens ; geschiedenis Doelgroep Volwassenen Bekijk beschikbaarheid in andere bibliotheken Exemplaar laten brengen Boek Smaken verschillen? : De culinaire cultuur van het Nabije en Midden-Oosten en haar invloed op de Zuid-Nederlandse keuken tussen 1400 en 1600 Greetje Meekers (Auteur) Uitgever KU Leuven (1997) Taal Nederlands Extern Daisy Aan de kook : een halve eeuw keukengeschiedenis Jan Raymaekers (Auteur), Jo Hertogs (Verteller) Dit boek bundelt de sprekende verhalen uit ruim een halve eeuw kokkerellen in Vlaanderen. Genre Luisterboeken Uitgever Luisterpunt (2016) Taal Nederlands Onderwerp Keukens ; geschiedenis, Keukens ; Vlaanderen, Eetcultuur ; Vlaanderen ; 1950- Doelgroep Volwassenen Bekijk beschikbaarheid in andere bibliotheken Exemplaar laten brengen Artikel uit tijdschrift Historisch en eigentijds : de Cubex keuken van Louis Herman De Koninck Margot Missoorten (Auteur) Taal Nederlands Onderwerp Keukens ; geschiedenis, De Koninck, Louis H Doelgroep Volwassenen Enkel raadpleegbaar Vind exemplaar Extern Artikel uit tijdschrift Het gezinslaboratorium : de betwiste keuken en de wording van de moderne huisvrouw Marja Berendsen (Auteur), Anneke Van Otterloo (Auteur) Taal Nederlands Onderwerp Huishoudelijke arbeid, Keukens ; geschiedenis, Productontwikkeling Doelgroep Volwassenen Bekijk beschikbaarheid in andere bibliotheken Exemplaar laten brengen