06-10-2017

Inzamelbox voor the Empty Shop RSL

De Empty Shop strijkt tijdelijk neer in een hoekpand op De Munt. Je kan er je miskopen (schoenen en kleding) doneren, die in de winkel verkocht worden voor een goed doel. In ARhus De Munt staat een inzamelbox.Lees meer

Nieuwsdetail

05-10

Opening ARhus-antenne Spanjeschool

Om de samenwerking met het onderwijs naar een hoger niveau te tillen, installeerde kenniscentrum ARhus een 'STEM'-lokaal in het nieuwe gebouw van de Spanjeschool.

In overleg met directeur Gerdi Casier realiseerde ARhus i.s.m. Vives, die gespecialiseerd zijn in nieuwe onderwijsvormen, een STEM-lokaal in het nieuwe gebouw van de Spanjeschool in de Vierwegstraat. Via aangepast meubilair, een vernieuwde didactiek en lesmateriaal worden kinderen lager onderwijs er warm gemaakt voor STEM: Science (wetenschappen), Technology (techniek), Engineering (onderzoekend leren) en Mathematics (wiskunde).

Op 30 september gaf onze algemeen directeur Yves Rosseel een toelichting over deze samenwerking en onze visie op een gedecentraliseerde werking met het onderwijs. De ‘Kenniscentrum ARhus antenne’ werd plechtig geopend door minister Crevits.